Det sier den relativt nyankomne høyrebacken som spilte 90 minutter for skånlendingene i tirsdagsoppgjøret mot Stålbrott/Sortland 2. Han mener at tapet som klubben måtte ta med seg videre tirsdag var av det sure slaget.

– I dag synes jeg egentlig at vi forsvarer oss bra. Men vi klarer ikke å sette skåringer mer enn en gang. Etter min mening er dette en kamp som fort kunne ha bikket begge veier, mener Strøm Hansen om oppgjøret på Evenskjer kunstgress.

Ingen unnskyldning

Selv om det var en del fravær i rekkene til laget, var det likevel ikke noe som Strøm Hansen mener er noen unnskyldning for at det jevne oppgjøret endte

i tap.

– Vi stiller likevel et lag som burde være godt nok til å kunne hamle opp med motstanderne i dag.

Strøm Hansen spilte vårsesongen i Medkila. Der ga han seg midtveis i sesongen. Kort tid etter var han å finne i Skånland-drakten.

– Jeg ga meg i Medkila grunnet motivasjonssvikt. Men etter at jeg ble en del av Skånland, har jeg klart å finne tilbake til fotballgleden. Her er miljøet meget godt, sier han om sin nye klubb.

Han understreker også at det gjelder å fullføre årets sesong med stil.

– Vi skal ikke blande oss inn i noen bunnstrid. Derfor må vi nå prestere det lille ekstra for å unngå at det skjer.

Han påpeker også at neste år forhåpentlig skal bli en retur tilbake i toppsjiktet i divisjonen.

– Stallen vår er virkelig sterk. Derfor tror jeg på at klubben kjemper i toppen igjen om de fleste spillerne beholdes.

Bare nesten

Både Skånland og Stålbrott hadde sjanser til å ta ledelsen i oppgjøret. Det var det gjestene som klarte.

– Deres mål i første omgang er en kalddusj og kommer på et ugunstig tidspunkt. Jeg føler vel at vi er i ferd med å opparbeide oss et lite spillemessig overtak etter hvilen. Men når de får 0-2 midt i andre omgang, så blir vi mest jagende ut kampen. Selv om vi makter å redusere, så har vi ikke store sjanser til å eventuelt ta med oss ett poeng. mener assistenttrener Harald Pettersen.

NESTEN: Assistenttrener Harald Pettersen og trener Tor-Anders Hustad kunne registrere at laget måtte strekke våpen mot vesterålingene fra Stålbrott. Foto: Ivar Hjelvik