Harstad spilte to sesongoppkjøringskamper i Kiruna, og begge endte med seier. Harstad vant 11-3 og 9-7.

– Dette var veldig positivt for klubben, og dette gir oss en god følelse når vi skal fortsette jobben fram mot sesongen. Vi spilte to gode kamper, sier Anfinsen, som er målvakt og styreleder.

– Kiruna varierer litt i prestasjoner fra år til år, men da vi møtte dem i helga var de veldig gode. Det var vi som var gode, og ikke Kiruna som var dårlige. Vi hadde to rekker som fungerte kjempebra, sier han.

Seirene kommer etter to tap mot finske Santas United på hjemmebane i Harstadhallen forrige helg.

– Vi fikk testet ut ulike spillere i ulike posisjoner, og vi fikk testet ut målvakter. Det er deilig at vi begynner å spille kamper igjen, og man ser på guttene at de har det artig på banen, sier han.

Etter helgens kamper mener Anfinsen at Harstad kan gå en god sesong i møte.

– Disse kampene forteller oss at vi er godt rustet fram mot den nordnorske divisjonen. Jeg skal ikke slå på brystet og påstå at vi har vunnet allerede, for det har vi ikke, men vi har et godt utgangspunkt for videre jobb, sier han.

Harstad hadde et mål om å hanke inn en annonsert premiepott på 7.500 kroner for vinnerlaget i Kiruna cup. Den utgikk fordi Alta trakk seg fra turneringen og arrangøren fant at det ikke var nok påmeldte til å forsvare en pengepremie.