Det var konklusjonen etter at et oppgjør som inneholdt mye rart ble avsluttet med knepen Landsås-seier. Med det tok vertene et langt og viktig steg mot å berge plassen i årets 4.-divisjon. Med seks poeng ned til Høken på 11. plass er laget i meget god posisjon til å klare å berge plassen i årets divisjon. Mellom dem og vesterålingene ligger også Medkila tre poeng bak Seljestad-laget. Derfor har klubben nå stadig bedre kort for å berge plassen i årets 4.-divisjon.

– Sliteseier

Det er noe som vertenes rutinerte midtbanemann, Daniel Windstad, er godt fornøyd med.

– Vi har jo vært et høstlag hele veien. Når det kommer til årets sesong, så er heller ikke den noe unntak. Det virker som om folk har begynt å skjønne at vi virkelig må jobbe for poengene, sier Windstad.

Han mener at laget nå bør dra den fornyede 4.-divisjonskontrakten i land. Likevel maner han til fortsatt innsats foran innspurten.

– Høken vet vi har fire hjemmekamper og oss på Landsåsbanen som høstprogram.

Derfor er ingenting avgjort ennå, sier Windstad.

Snudde oppgjøret

Mandag kveld var det imidlertid gjestene som hadde den klart beste åpningen på oppgjøret. Derfor var det ingenting å si på at Fredrik Lindquist sendte HIL B i føringen etter en glimrende målgivende pasning fra Kyrre Klo Pedersen etter 15 minutters spill. Heller ikke da Kristian Ellefsen skjøt ballen forbi Hallvard Markussen i Landsås-målet til 0-2, var det noe å si på det etter spill og sjanser. Men i løpet av det siste kvarteret av omgangen maktet Landsås å utligne. Først ved Windstads straffeskåring, så ved Thomas Mikalsen i siste spilleminutt før pause.

Etter sidebytte var igjen Mikalsen på plass og sendte vertene i føringen, mens Jonas Holmen økte ledelsen med et drøyt kvarter igjen på klokka. Abubakar Said Abubakars skåring fem minutter senere var imidlertid kampens prestasjon da han dunket ballen i nettmaskene fra 25 meter. Likevel hjalp ikke det gjestene i dag. Landsås var et lite knepp bedre, og vant til slutt oppgjøret fortjent etter å ha brent godt med sjanser i sluttminuttene.