Det kan trener Thomas Bergland berette om etter at Medkila gikk til det som må kalles en vanskelig bortekamp på Leknes. Men de klarte å overbevise ved å levere en god start på lørdagens oppgjør mot Leknes i Lofoten.

– Vi starter veldig bra i første omgang. Per Christian Ingebrigtsen sender oss i ledelsen, og vi slipper ikke til vertene med ett skudd i første omgang, sier spillende trener Thomas Bergland. Han tok plass mellom stengene i mangel av en keeper i troppen som dro til Leknes.

Etter sidebytte sørget Leknes for å utlikne tidlig i omgangen på et mål som Medkila-treneren mener skulle ha vært avblåst for offside. En kort stund etter fikk Leknes tildelt straffespark. Gøran Ellingsens straffespark ble først reddet av Bergland. Men da dommer Reinulf Svendsen krevde at straffen skulle taes om igjen, ble den satt sikkert i nettmaskene.

– To dommeravgjørelser som går imot oss ødelegger sjansene våre i dag. For når de går opp til 2-1-ledelse, er kampen kjørt for vår del. Vi er sltne, og klarer ikke helt å kunne er vi sliten og klapper sammen. Disse to tidlige skåringene avgjør kampen for oss. Det er jeg utrolig skuffet over. For i dag er poeng absolutt innen rekkevidde for oss, sier Bergland etter at laget til slutt tapte 1-4.

Etter kampslutt fikk også Per Christian Ingebrigtsen rødt kort for munnhuggeri mot dommer Svendsen.