Bodø-mannen bekledde hjemmelagets venstrekant, og viste at han er et friskt pust inn i laget med sin oppofrende spillestil. Men i dag var ikke det nok for klubben som før dagens kamp hadde siktet seg inn på andreplassen ved sesongslutt. Men med tap i dette oppgjøret, har vertene en lang vei å gå før de kan være med i kampen om sølvplassen.

– I dag synes jeg at vi er uheldig som ikke får med oss noe. For jeg mener at Lørenskog er heldig når de tar med seg alt av poeng hjem i dag. Resultatet lyver litt i dag. For jeg synes at det handler litt om flaks i dag. Og det har Lørenskog mest av, sier Anthonsen

– Hever oss

Bodø-mannen med en fortid i Glimt-systemet, er enig i at det tok tid før HIL kom i gang i denne kampen.

– Det var et tøft oppgjør, hvor vi ikke er med pdå notene i første omgang. Så er det da slik at vi tar tak i det og hever oss etter sidebytte. Lenge er vi på god vei inn i kampen før kalddusjen kommer ved deres skåring kvarteret før slutt, oppsummerer Anthonsen.

– Og nå skal du kjempe deg til fast kantplass hos HIL?

– Det er planen, sier Anthonsen.

– For svake i duellspillet

Høyreback Truls Torblå har en annen inngang på kampen.

– Det er riktig at vi er for dårlige fram til pause. Men selv om vi er på vei inn i kampen, så er vi ikke gode nok i duellspillet. De skaper de farligste sjansene som skyldes at vi er for svake i duellene, sier Torblå.

– Når vi er inne i en god periode i andre omgang, så synes jeg at vi spiller litt lite smart. Det blir litt for mye småspill og for lite utbretting av spillet.

Han mener også at klubben er inne i en svak periode nå.

– Det har endt i tre strake tap den siste tida. Det er for svakt. Spesielt når tapene kommer imot motstandere som jeg mener at vi er bedre enn. Vi har bare vært for udyktig den siste tida, mener Torblå.

Høyrebacken mener også at det er tøft å nå målet om å hente hjem en medaljeplass i divisjonen.

– For hver gang vi gir i fra oss poeng i kamper så blir jobben med å klare dette målet stadig tøffere, sier Torblå.

Spilleren, som tidligere hadde en fortid i både Medkila og Finnsnes, har troen på at den svake trenden som laget er inne i vil snu.

– Det er ingenting å si på hva som er mulig å få til. Klubben har absolutt potensialet til å reise seg og snu den svake trenden. Vi skal kjempe for å ta så mange poeng som mulig i sesonginnspurten, sier Torblå.

SVAK: Truls Torblå mente at innsatsen ikke var god nok når man summerte opp 90 minutter etter 1-3-tapet mot Lørenskog. Foto: Ivar Hjelvik