Keeper Emma Lykke Sjåfjell har høye forventninger til både TV-kampen og turneringen.

-Jeg gleder meg veldig til å dra ned å spille med venninnene mine. Vi har et veldig bra samhold i laget. Vi har aldri deltatt i Norway cup før. Det blir ekstra spesielt at en av kampene vi skal spille sendes på TV.

Sjåfjell har troen på at laget vil bite godt fra seg i turneringen.

Jeg håper vi klarer å gå videre til A-sluttspillet. Det blir ikke enkelt. Man kan ha skikkelig uflaks med hvem man møter i gruppen, men hvis vi spiller så bra som jeg vet vi kan, bør vi ha gode sjanser til å ta oss videre.

Spesielt

Den offensive keeperen utelukker ikke at det blir vanskelig å ta TV-kampen som en hvilken som helst kamp.

-Det blir veldig spesielt at kommentatorene skal snakke om oss, og kommentere det vi gjør på banen. Mange folk kommer til å se på, så det blir vanskelig å holde nervene i sjakk, men jeg tror det skal gå bra. Vi må bare fokusere på kampen, konkluderer Sjåfjell.

En ære

Trener Petter Kulseng er takknemlig for muligheten laget hans har fått.

-Det er en ære å få spille på finalearenaen. Vi har fått en kjempemulighet til å vise oss frem for hele landets befolkning. Jeg tror jentene er spente, og at de ser frem til kampen. Vi føler oss veldig privilegert og heldige som har blitt trukket ut til å få spille en av TV-kampene.

Kulseng tror at mulighetene for å vinne kampen på og utenfor banen er stor.

-Laget vårt er kjent for å ha en veldig ivrig og engasjert heiagjeng på sidelinjen. Foreldregruppa vår har med seg både vimpler og flagg. Jeg er sikker på at det blir trykk både på banen og på sidelinjen.

Treneren vet hva som blir tema på treningen dagen før den store dagen.

-Vi må passe på at jentene ikke blir altfor preget av anledningen. Hvis vi skal prestere så bra som vi ønsker, må jentene være fullt fokusert på kampen, og ikke på alt styret rundt, avslutter Kulseng.