Høgli skulle egentlig tilbake til Tromsø denne sommeren, men utsatte hjemkomsten til nyttår, siden FC Københavns Peter Ankersen er ute med skade.

FC København, som startet sesongen i Superligaen med å spille 1–1 mot Aalborg, har nå to skadde høyrebacker. Tom Høgli har nemlig fått en lårskade, og det er uvisst når den tidligere landslagsspilleren er tilbake.

Skuffet

Etter å ha tilbrakt mesteparten av fjorårets sesong på benken, så Tom Høgli ut til å være førstevalget på høyrebacken. Han startet både mot Zilina i Champions League-kvalifiseringen, og mot Aalborg i den danske ligaen. Til Harstad Tidende snakket Høgli om at han var forberedt på mye spilletid, og at han gledet seg til å komme ut på banen og bidra igjen.

Mot Zilina var Høgli med på å vinne 3-1, og han spilte i 90 minutter. Mot Aalborg ble det 1–1 mellom de to danske lagene, og Høgli spilte til han ble byttet ut i det 68. minuttet.

Venstreback og unggutt

Nå må altså Ståle Solbakken og FC København klare seg uten Høgli – iallfall for en stund. Da FC København vant 3–0 over Randers FC på lørdag måtte venstrebeinte Nicolai Boilset steppe inn som høyreback.

– Vi har en del skader nå, men det er ikke sånn at vi kjøper inn nye spillere med en gang bare fordi vi har skader. Planen er at Nicolai Boilesen og kanskje også unge Mads Roerslev skal dekke høyrebacken. Når det er sagt, så skal vi ikke kaste Roerslev innpå på et lag som ikke fungerer, sier Solbakken til NTB.