– Hvor mye trener du?

– Jeg trener så å si hver dag, med mindre det er kamp. Jeg trener fotball, styrke eller kondisjon.

– Hvilke ambisjoner har du?

– Jeg håper at jeg en dag kan leve av å spille fotball. Minstemålet er å spille i Eliteserien. Den store drømmen er å spille for det tyske storlaget Dortmund.

– Hvordan ser fremtiden din ut?

– Jeg har akkurat flyttet til Tromsø. For øyeblikket er fremtiden litt usikker klubbmessig. Det kan bli TUIL, det kan bli Fløya, og det kan bli andre klubber. På lang sikt er jeg ganske klar for å bli værende i Tromsø. Planen er å gå på skole og studere i Tromsø med fotballen ved siden av.

– Hva gjør fotballen spesiell?

– Det er jo den mest populære sporten i verden. Det er idretten med flest tilhengere i verden. Det er et ekstremt stort engasjement rundt sporten.

– Hva er det beste med fotballen?

– Å score mål.

– Hva er det verste med fotballen?

– Det må være å tape.

– Hvordan er det å drive med fotball i Tromsø?

– Jeg har bodd her tidligere, så jeg har en viss anelse om hvordan det er. Jeg har en del fotballvenner her fra tidligere som jeg gleder meg til å treffe. De fleste klubbene her har flotte anlegg og miljøet her er bra. Nå vet ikke jeg helt ennå hvilken klubb det blir på meg, men jeg regner med det blir en fin treningshverdag for meg her.

– Hvor mye betyr idretten for deg?

– Den betyr veldig mye. Fotballen har skaffet meg venner og gitt meg noe å gjøre på fritiden. Jeg har også reist mye takket være fotballen. Skole og familie kommer likevel før fotballen. Planen er å skaffe meg en utdanning slik at jeg da kan satse på fotball på fulltid. Man vet aldri om man blir alvorlig skadet og mister karrieren sin.

– Hva fikk deg til å bli interessert i fotball?

– Hele familien min har spilt eller spiller fotball. Jeg har blitt påvirket av familie. Jeg har alltid likt å spille fotball, se på fotball og prate om fotball.

– Hvorfor tror du at du har lyktes med idretten?

– Mye egentrening. Jeg har en pappa som vet hva man skal trene på for å bli god. Jeg har også fått hjelp og tips av andre gode trenere på samlinger og turneringer.

– Hva tror du er viktig å gjøre for å bli god?

– Man må trene mye, og man må ha struktur i det man gjør. Jeg har trent mye, og jeg tror det er viktig. Det er vanskelig å bli god hvis man bare kan trene flere i lag, man må bruke tid på det når man er alene også.

– Hvordan ser en perfekt dag ut?

– Jeg våkner opp og spiser frokost. Jeg tar meg en rolig formiddagstrening før jeg studerer. Deretter kjører jeg på med en trening på ettermiddagen, etterfulgt av en rolig kveld hjemme.

– Største opptur?

– Det må være da vi slo Bodø Glimt 7–1 i nasjonal G16 serie på Alfheim med Tromsø i 2015.

– Største nedtur?

– Det må være å tape finalen i NTFU16 på Lerkendal mot Vålerenga på straffer. Jeg spilte for Bodø Glimt i en turnering for Eliteseriens G16-lag.

– Beste minne?

– Da vi var i Belgia med Tromsø G16 på treningsleir.

– Største bragd?

– Toppscorer og årets spiller for Medkila i 3. divisjon.

– Favorittklubb?

– Dortmund.

– Favorittspiller?

– Cristiano Ronaldo.

– Beste motspiller?

– Alexander Sørloth.

– Beste medspiller?

– Oskar Alvereng.