Med en økning i omsetning på over to millioner kroner mener daglig leder i Totonor, Elisabeth Storvik Ingebrigtsen, at forrige løpsdag på Harstad Travpark var en suksess.

Da V75 ble arrangert i Harstad på lørdag endte totalomsetningen på i overkant av 16,7 millioner kroner, hvor V75-omgangene sto for nesten 13 millioner kroner av inntektene. 16,7 millioner kroner i omsetning tilsvarer en økning på over to millioner kroner.

– Det er et resultat vi er veldig fornøyd med. Vi satset på å få en god økning i omsetning, og det var akkurat det vi fikk. Man håper alltid på en god omsetning og på en god økning, og siden dette er første året mitt som daglig leder, er det godt å kunne levere et slikt resultat også. Å kunne vise fram at det fortsatt er mulig å ha V75 i Nord-Norge er vi strålende fornøyd med, sier Ingebrigtsen.

Attraktivt

Ingebrigtsen mener at Totonor og Harstad Travdag leverte en god løpsdag, og at det er hovedårsaken til økningen i omsetningen.

– Løpene var gode og interessante for spillerne, og da blir omsetning tilsvarende. Vi hadde elleve løp, og det var bare syv hester som manglet for å fylle alle løpene. Det er en mangel på hester på landsbasis, og da er det veldig hyggelig at det er fulle felt på V75, som vi har bare en gang i året. Mange hester i hvert løp gjør det attraktivt å spille, sier hun.

Folkefest

Rundt 1500 mennesker var innom Harstad Travpark på løpsdagen.

– Vi ønsket å slå tallet fra førsteåret, og da var det rundt 2000 personer var innom Harstad Travpark. Der var vi ikke i år, men med tanke på at været var langt fra like bra, er jeg fornøyd med at rundt 1500 personer kom til travparken. Stemningen var veldig god blant de oppmøtte, sier hun.

– Da vi arrangerte aftertrav, et arrangement for travinteresserte og de som er involvert i travsporten, på kvelden i Nordic Hall, var det derimot fullsatt. Det var en fin måte å feire både sporten og alle de som var involvert. I tillegg var det stor interesse rundt westernparken som vi hadde i år, forteller hun.

Stolt

Årets V75 var første gang med Ingebrigtsen i rollen som daglig leder for Totonor.

– Jeg har et fantastisk team som har jobbet med løpsdagen. De ansatte og de andre involverte har gjort en strålende jobb. Det er mange profesjonelle og dyktige personer som er i miljøet, og jeg er imponert over den kapasiteten mange i miljøet har. Det er utrolig hva vi kan få til selv om vi bare er noen få stykker. Jeg er stolt, sier hun.

– Tilbakemeldingene etter V75 har bare vært gode. Økningen i omsetningen og oppmøtet kan vi være fornøyd med, oppsummerer Ingebrigtsen.