McCarty har vært ute nesten hele sesongen, men startet på benken mot Kolbotn onsdag. I det 54. minuttet ble hun byttet inn, men det var likevel aldri nok til å snu kampen.

– På stillingen 1–0 byttet vi innpå Tiffany, og da skapte vi en del småfarligheter. Jeg ser at vi er et helt annet lag med henne. Vi spiller nemlig som to forskjellige lag med og uten henne, og da vi byttet henne innpå var ikke motstanderne komfortabel med henne, sier Medkila-trener Margunn Haugenes.

McCarthy er skuffet etter tapet, men er også fornøyd med endelig å få spille i Medkila-drakten igjen.

– Det føltes godt å komme inn i kampen. Bare det å løpe, og å klare å komme på noen gode løp føltes fantastisk. Jeg kom raskt inn i flyten av kampen, og ble komfortabel, sier hun.

– Vi klarte ikke å utligne, men det tror jeg er fordi at det hele tiden manglet på den siste pasningen. Noen gode angrep klarte vi å skape, men den siste avgjørende pasningen var ikke god nok, sier hun.

Surt tap

Medkila-jentene klarte aldri å utligne, og i det 90. minuttet drepte Kolbotns Antonia Göransson kampen med å dra seg inn i Medkilas 16-meter, og deretter skyte ballen mellom beina på Medkilas Megan Kufeld. Innbytteren økte ledelsen til 2-0, og Medkila gikk altså på sitt tiende tap i serien.

Stillingen var 0–0 til pause etter en omgang hvor ingen av lagene truet hverandre i stor grad. Likevel var det Kolbotn som igjennom hele kampen hadde ballen, og i andre omgang løsnet det seg også mer i angrep. Hjemmelaget kom på farlige innlegg gjentatte ganger, og omsider klarte de også å plassere den i mål.

– Det er ingenting å si på at de vinner, for de er best totalt sett. Vi kunne likevel hatt muligheten til å ta poeng hvis vi hadde vært heldig, men det er vi selvfølgelig ikke, sier Haugenes.

Haugenes sier at Medkila hadde planer om å ha mer enn bare ett poeng på denne tiden av sesongen, men peker på at skade-, keeper- og karanteneproblemer har gjort det vanskelig for Medkila.

Også mot Kolbotn mener Medkila-treneren at stallen er for tynn.

– Vi kommer for kort, og blir ikke god nok mot Kolbotn. Da vi avsluttet kampen hadde vi fire 16-åringer på banen. De gjør en hederlig innsats, men de fleste skjønner at vi da kommer for kort. Vi har én kamp igjen før sommerpausen, og da skal vi forhåpentlig forsterke den tynne troppen vår, sier hun.

Enig

McCarty ser optimistisk på både Medkila-prosjektet og sitt eget spill fremover etter kampen mot Kolbotn.

– Vi har hatt en tynn stall mange kamper i år, men etter sommeren har jeg troen på at vi kan berge oss, og at jeg blir å score de nødvendige målene for å gjøre det. Jeg følte meg bra da jeg spilte mot Kolbotn, og tror jeg blir å ha den følelsen videre i år, sier hun.