Velkommen til vår live-oppdatering av Toppserieoppgjøret mellom Medkila og Arna-Bjørnar på Harstad Stadion. Kampstart er klokken 13.00.

Medkila starter med følgende lag, i en 4-3-3-formasjon: Megan Kufeld – Anja Rasmussen, Alexandra Quincey, Sigrun Linaker Dybvik, Silje Helén Johansen – Lotte Fikseth Fossem, Maria Emilie Hustad, Ida Marie Fikseth Fossem – Emilie Kristiansen, Fanny Johansson, Hedda Alice JacobsenPå benken: Martine Olsen, Kristine Kjeldsrud Amundsen, Camilla Dyring Hansen, Margunn Haugenes

Arna-Bjørnar starter med følgende lag: Sandra Stavenes – Helene Lokøy Gloppen, Ingrid Østervold Stenevik, Elise Isolde Stenevik, Cecilie Redisch Kvamme – Maria Dybwad Brochmann, Emma Shane Fletcher, Lisa Fjeldstad Naalsund, Amalie Vevle Eikeland, Emilie Nautnes – Estelle Marie Josee NahiPå benken: Karoline Heimvik Haugland, Rikke Bogetveit Nygard, Ingrid Altermark, Kristin Jondahl Risnes

Arna-Bjørnar har ikke tapt en eneste kamp i år. De har har med sine tre seire og fem uavgjort 14 poeng på åtte kamper, og ligger på sjetteplass. Medkila ligger derimot sist i Toppserien, men bare ett poeng på ni kamper. Medkila kommer fra et 0-3-tap for Trondheims-Ørn på bortebane, mens Arna-Bjørnar kommer fra en 1-0-seier over Kolbotn.

1min:  Dommer SImen Albrigtsen Eilertsen har blåst, og kampen har startet.

1min:  Hedda Jakobsen mister ballen lavt i banen, men Anja Rasmussen stopper Arna-Bjørnars Emilie Natnes fra å komme til skuddposisjon.

2min:  Arna-Bjørnar kommer til et skudd bare noen få meter fra mål, men Emma Shane Fletcher blir avblåst for offside.

3min:  Det er bortelaget som har hatt ballen de siste minuttene. Medkila ligger lavt i presset.

6min:  Medkila blir presset svært lavt, og Arna-Bjørnar får slått inn et innlegg. Emma Shane Fletcher får nikket ballen, men det blir svak, og Megan Kufeld har ingen problemer med å plukke den.

7min:  Arna-Bjørnar får et frispark på tredje banedel. Får lagt et godt legg, hvor det er Arna-Bjørnar som vinner duellen i boksen. Megan Kufeld plukker deretter ballen.

8min:  Arna-Bjørnars kaptein Ingrid Østervold Stenevik kommer til en heading på en corner, men ballen går langt over.

9min:  Lotte Fikseth fossem vinner ballen på midtbanen, og slår en nydelig stikkpasning til Maria Hustad. Sistnevnte var igjennom, men blir for treg i forhold til Arna-Bjørnar-firsvaret. Hun slår en pasning ut på kanten akkurat i det hun blir tatt igjen, men ingen er i boksen da Hedda Jacobsen deretter slår  en hard pasning inn i boksen.

12min:  Medkila forsøker å stå høyere, og blir straffet med at Arna-Bjørnars Amalie Vevle Eikeland kommer helt alene med keeper etter en gjennombruddspasning. Anja Helen Rasmussen kommer bakfra i full fart, og får taklet ballen ut av spill.

16min:  Arna-Bjørnar kommer på en kontring etter at Medkila vant etter frispark høyt i banen, men Medkila-spillerne kommer seg raskt i forsvar. Arna-Bjørnar vinner en corner.

17min: 1-0 Arna-Bjørnar. Bortelaget går tidlig i ledelsen etter at Helene Lokøy Gloppen scorer direkte på corneren. Heading går høyt, og opp nært krysset.

21min:  Alexandra Quincey tar med seg ballen opp i banen, og slår en pasning til Emilie Kristiansen. Hun forsøker seg på en finte, og løser et skudd deretter, men Arna-Bjørnar blokkerer skuddet.

22min:  Anja Rasmussen slurver med ballen når hun blir presset, og ender med å slå ballen ut til corner for å avverge balltap langt nede i banen.

23min:  Innlegget på corneren blir slått på lengste, hvor det ikke er noen Arna-Bjørnar spillere. Sulje Helén Johansen har ingen problemer med å klarere ballen.

25min:  Medkila vinner et frispark fra litt over 20 meter etter at Lotte Fikseth Fossem blir felt.

25min:  Alexandra Quincey tar frisparket, og forsøker på skudd. Godt forsøk, men den går nesten rett på keeper.

27min:  Medkila får slått en lang ball etter å ha blitt presset lavt, men Arna-Bjørnars målvakt Sandra Stavenes kommet langt utenfor 16-meteren, og klarerer ballen til innkast for Medkila.

31min:  Arna-Bjørnar spiller seg igjennom Medkilas forsvarsrekke, men Anja Rasmussen får blokkert skuddet til Emma Fletcher.

35min:  Medkila får i en liten periode for første gang i kampen spille høyt i banen i en litt lengre periode. De får flyttet flere spillere opp, og kommer på et godt angrep.

37min:  Arna-Bjørnar blir presset lavt.

38min:  Medkila har spilt seg mer inn i kampen, og står høyere med laget.

39min:  Arna-Bjørnar har forsøkt seg på en del lengre pasninger i bakrom de siste minuttene, men Medkila har hatt god kontroll på dem.

42min:  Arna-Bjørnar vinner en corner, men Megan Kufeld får slått ballen ut.

45min:  Arna-Bjørnars Nahi Josee kommer alene mot Alexandra Quincey på et kontringsangrep, men sistnevnte skubber Josee vekk i en skulderduell.

45min:  Pause på Harstad Stadion. Det er Arna-Bjørnar som har hatt intitativet i kampen, mens Medkila ikke har hatt en eneste målsjanse. Samtidig har Medkila forsvart seg godt. Scoringen på corneren, og et kontringsangrep hvor Arna-Bjørnar kom alene mot Medkilas keeper Megan Kufeld har vært det farligste bortelaget har skapt.

46min:  Dommer Simen Albrigtsen Eilertsen har blåst, og kampen har startet.

48min:  Medkila spiller ballen bak i forsvar, og da Megan Kufeld får ballen presset Arna-Bjørnar høyt. Utsparket til Kufeld går rett i Arna-Bjørnars Emilie Nautnes, men ballen går ut til femmeter, og heldigvis for Medkila ikke i mål.

51min:  Arna-Bjørnars Maria Brochmann løsner skudd like utenfor 16-meteren. Megan Kufeld slenger seg, og tar ballen i et fast grep.

57min:  Angrepene har gått i bølger fram og tilbake de siste minuttene. Ingen av lagene har sett kjempefarlig ut i den tredje banehalvdelen. For Medkilas del blir tempoet litt for lavt, og når de blir presset lavt sliter de med å spille seg opp i banen. Samtidig forsvarer de hvitkledde seg godt.

59min:  Maria Hustad vinner ballen høyt i banen, men finner ikke noen pasningsalternativer framover. Laget flytter seg ikke raskt nok opp, og Hustad forsøker heller ikke å utfordre. Hun blir stående en stund med ballen, før hun går ned i banen og slår en støttepasning.

61min:  Nå flytter Medkila opp med laget. Emilie Kristiansen drar seg forbi to spillere, og oppsøker deretter rom. Hun slår en god pasning til Maria Hustad, men sistnevnte blir avblst for offside.

62min:  Arna-Bjørnars Emilie Nautnes kommer seg forbi midtstopper Alexandra Quincey på en kontring, men nok en gang rydder Anja Rasmussen opp.

64min:  Bytte på Arna-Bjørnar. Ut går Emilie Nautnes, og inn kommer Ingrid Altermark.

66min:  Arna-Bjørnar vinner en corner. Ballen blir slått langt ut, og Maria Borchmann header. Ballen går utenfor.

67min:  Nahi Josee tar godt vare på en gjennombruddspasning, og kommer alene mot Medkila-keeper Megan Kufeld. Josee skyter, men sisteskansen redder ballen med en nydelig beinparade. Josee kom seg for lett gjennom Medkila-forsvaret, men Kufeld ryddet opp.

69min:  Arna-Bjørnars Elise Stenevik slår en god bakromspasning til Emma Fletcher, men sistnevnte bllir avblåst for offside.

70min:  Arna-Bjørnar forsøker seg for tredje gang på kort tid og spille seg igjennom Medkila med en bakromspasning, men blir også for tredje gang avblåst for offside.

71min:  Etter at Arna-Bjørnar headet et innlegg vekk, går ballen i en bue ut til Maria Hustad. Hustad fyrer av direkte på volley, men en Arna-Bjørnar spiller blokkerer skuddet.

76min:  Ny corner til Arna-Bjørnar. Medkila får et frispark etter tøft spill i boksen.

78min:  Lisa Fjeldstad Naalsund drar seg forbi hele Medkila-forsvaret på venstresiden, og får slått en god og hard pasning langs bakken 45 grader ut. Det resulterer i skudd, men en Arna-Bjørnar-spiller som også befinner seg i boksen blokkerer skuddet ufrivillig. Hvis hun ikke hadde vært der hadde det det vært stor sannsynlighet for at Arna-Bjørnar hadde økt ledelsen.

79min:  Arna-Bjørnar gjør sitt andre bytte. Ut gåt Nahi Josee, og inn kommer Rikke Bogetveit Bygard.

80min:En god bakromspasning fra Arna-Bjørnar, men Sije Helén Johansen kommer i tor hastighet, og kommer seg foran Arna-Bjørnar-spilleren, og skjermer ballen ut til Medkila-kast.

82min:  Medkila gjør sitt andre bytte. Ut går Silje Helén Johansen, og inn kommer Martine Olsen.

83min:  Stopperparet Alexandra Quincey og Anja Rasmussen har fungert svært godt sammen i kampen, og ryddet bort det meste. Medkila har forsvart seg godt, men har ikke klart å skape noen særlig store målsjanser fremover.

85min:  Amalie Vevle Eikeland slår en hard pasning inn i boksen til Medkila, men den treffer Sigrun Linaker Dybvik, og stopper deretter farten på ballen. Deretter får Megan Kufeld kontroll på ballen.

86min:  Lisa Fjeldstad Naalsund kommer alene mot Medkilas keeper Megan Kufeld, men igjen kommer Anja Rasmussen i full fart, og får kommet seg rundt og taklet ballen til innkast.

89min:  Arna-Bjørnar roper etter straffe etter at en spiller blir felt etter en corner, men Simen Albrigtsen Eilertsen vinker spillet videre.

90min:  Arna-Bjørnar gjør kampens siste bytte. Ut går Emma Shane Fletcher, og inn kommer Karoline Heimvik Haugland.

90min:  Medkila flytter høyt opp i det siste minuttet.

90min:  Ida Maria Fokseth Fossem blir feltet litt over midtsirkelen, og Medkila vinner et frispark.

90min:  Ballen spretter i boksen, og Anja Rasmussen får nesten foten på den deretter, men ballen går ut til femmeter.

90min:  Emilie Kristiansen drar seg forbi to spillere, og får slått videre. Ballen blir deretter slått i bakrom, og Arna-Bjørnar får klarert ballen ut til kast.

90min:  Kampen blir blåst av, og Arna-Bjørnar vinner 1-0 over Medkila.