Landsås spilte én dårlig omgang, og én god omgang ifølge Eirik Risbøl da de tapte 1–4 på bortebane for Melbo på lørdag.

– Melbo er et lag som ikke er bedre enn at vi skal kunne vinne over dem. Dessverre for oss var de god på offensive dødballer, og scoret tre dødballmål i en omgang vi ikke var god nok, sier han.

Oppvaskmøte

At Melbo ledet med fire mål til pause hadde ifølge Risbøl ikke noe med Landsås-spillernes ferdigheter å gjøre

– Det er rett og slett den mentale biten som gjør at vi tapte. Vi er ikke påskrudd, og gjør ikke jobben vår. I andre omgang viser vi at det ikke var på grunn av ferdighetene våre at vi tapte, men på grunn av innstillingen vi hadde da vi gikk inn i kampen, sier Risbøl.

Da lagene gikk inn til pause var Risbøl misfornøyd med innsatsen til spillerne.

– Jeg blir jo forbannet. Jeg måtte ha en skikkelig prat med guttene i pausen, sier han.

– Det er selvfølgelig surt for dem som er utpå, men slik skal det være. Det skal være en ubehagelig følelse å ikke følge mannen sin, spesielt hvis han scorer mål etterpå. På dødballsituasjonene gjorde ikke spillerne jobben sin, legger han til.

– Må heve oss

Tross et tap med fire baklengsmål så Risbøl likevel noe positivt i kampen.

– I andre omgang var vi det beste laget, og var uheldig med at vi ikke scoret flere mål. Da er det vi som skaper mulighetene, og vi som har kontrollen i kampen. I første omgang hadde de kanskje fem skudd på mål, og scoret på fire av dem. Etter pausen spilte vi mye bedre, sier han.

Etter en halvspilt sesong ligger Landsås på 10.-plass med 10 poeng på 11 kamper. De ligger altså akkurat under nedrykksstreken.

– Vårsesongen har vært under pari. Dersom vi skal spille i 4. divisjon må vi heve oss til neste år, sier han.

– Nå må jo vi legge ned en god jobb i sommer, og forberede oss på en tøff høst. Det viktigste vi må gjøre resten av sesongen er å yte 100 prosent i alle situasjonene, for hvis ikke kommer vi til å gå på flere smeller, sier Risbøl.