Etter syv kamper uten tap gikk Skånland på en smell:

Før kampen lå Leknes og Skånland på 3.- og 4.-fjerdeplass, og etter oppgjøret på lørdag forble det også slik. Leknes hadde vunnet alle sine fire hjemmekamper i sesongen, og fikk sin femte hjemmeseier over Skånland.

– Dårlig kamp

Etter en langpasning fra Terje Balteskard sendte Marius Jakobsen Skånland i ledelsen, men deretter ble Skånland-trener Tor Anders Hustad fra sidelinjen vitne til et Leknes-lag som snudde kampen.

– Vi gir nesten bort tre mål, og da er det vanskelig å skulle vinne kampen. Mot Leknes spilte vi rett og slett en dårlig kamp, sier han.

– Utligningen til Leknes var på en kontring etter et frispark vi hadde fra midtbanen. Plutselig lå vi bare med tre spillere i forsvar, sier Hustad.

Gikk på smell

Ifølge Hustad var det ikke bare på førstemålet at slurvefeil førte til en scoring.

– Andremålet til Leknes kom etter at vi gjorde en kjempetabbe da Leknes sto høyt i banen, og tredjemålet kom etter at vi lagde en straffe. I dag rotet vi bort seieren, sier Hustad.

Sebastian Andreassen utlignet til 2-2, men Leknes klarte deretter igjen å plassere ballen i Skånlands nett.

– Skuffende

Etter syv kamper uten tap var det altså mot Leknes at rekken skulle stoppe.

– Vi tapte en viktig kamp. Det var viktig å vinne dersom vi skulle henge på de tre øverste på tabellen. I dag roter vi dessverre seieren bort, og blir lengre bak Melbo, Leknes og Lofoten enn det vi ønsker, sier Hustad.

– Oppgjøret mot Leknes var en dårlig fotballkamp. Det ble mye krig og lite fotball. Vi møtte et lag som ikke forsøker å spille i det hele tatt. De spiller én type fotball, men behersket det også bra. Vi klarte derimot ikke å ta ballen ned og spille slik vi ønsket, sier Hustad.