Grovfjord-trener Hege Christensen mener de oransjekledde burde tatt poeng borte mot Morild.

Lørdag vant Morild 3–1 over Grovfjord.

– Vi hadde mulighetene til å vinne kampen. Flesteparten av sjansene var det vi som produserte, men det var Morild som scoret målene. Morild dro det lengste strået, men det er ikke noe å si på det. Vi var udyktige som ikke tok vare på sjansene våre, sier Christensen.

Ikke nok

Grovfjord slet med å finne nettet i første omgang, men Tor André Hansen utlignet til 1–1 på straffe tidlig i andre omgang. Morilds Truls Knudsen scoret to mål før kampslutt, og sikret derfor Morild seieren.

– Fra vår side var det litt sjansesløseri som hemmet oss. Samtidig var vi veldig upresis i det siste leddet. Vi slo dårlige pasninger i tredje banedel, og skøyt for mye utenfor eller rett på keeper. Vi var ikke heldig i dag, sier Christensen.

– Ikke godt nok

Da Hansen scoret på straffesparket hadde Grovfjord-treneren et håp om at det skulle være mulig å ta poeng.

– I første omgang hadde vi ikke den aggressiviteten vi bruker å ha, og vi var heller ikke nok påslått. Etter scoringen virket det som om guttene begynte å få troen, men det var Morild som fikk sjansen til å gå opp i ledelsen etter vi ikke hadde tatt vare på sjansene våre, forteller Christensen.

At det ikke var nok aggressivitet og trykk var noe som preget hele kampen, ifølge Christensen.

– Vi spilte ikke slik vi har gjort tidligere i mange kamper i år. Hadde nivået og trykket vært helt på topp kunne vi ha vunnet over Morild. Det er kun oss selv det er noe å si på etter kampen, sier hun.

Tross tapet for Morild er Christensen fornøyd etter en halvspilt sesong.

– Vi hadde som målsetting å komme rundt midten på tabellen, og det klarte vi også. Det var noe mange av guttene sa etter kampen, at selv om det vi tapte for Morild ligger vi der vi ønsker i divisjonen, sier hun.

– Vi manglet flere matchvinnerspillere i dag. Stian Christensen, Viktor Framvik og Sindre Brandsegg var ikke med mot Morild, sier Grovfjord-treneren.

Morild-Grovfjord 3–1 (1–0)

Øksnes Idrettspark, 4.-divisjon, lørdag

Mål: 1–0 Martin-Arne Reinholdtsen (41), 1–1 Tor André Hansen (59), 2–1 Truls Knudsen (68), 3–1 Truls Knudsen (86)

Rødt kort: Eirik Christensen (90, to gule)

Gult kort: Michael Karlsen, Morild. Jonas Kristoffer Rasmussen, Simen Bjøri og Markus Hoff Svendsen, Grovfjord.

Dommer: Stein-Viggo Standal

Grovfjord: Karl Harald Brun – Erling Eriksen, Simen Bjøri, Eirik Christensen, Stian Eilertsen – Even Bjørnå, Magnus Johnsen, Tor André Hansen – Jonas Kristoffer Rasmussen, Martin Berg, Markus Hoff Svendsen. Også benyttet: Ola Johan Hoff Svendsen, Daniel Pedersen, Joacim Martinsen