Arrangerte midnattsritt i Harstad

15 ryttere deltok på Midnattsrittet. Det er Harstad Rytterklubbs 18 år gamle sportssjef Solveig Hokland Larssen som har stått for arrangeringen av Midnattsrittet.

Natt til lørdag deltok 15 ryttere på Midnattsrittet i Harstad.

Det var Harstad Rytterklubb som arrangerte Midnattsrittet. Distanserittet var på 19 kilometer, og startet klokket elleve fredag kveld.

- Vi arrangerer det eneste rittet i Norge som går utover midnatt. Konseptet mener vi er bra, og rytterne var fornøyd med rittet etter å ha kommet i mål, sier leder for Harstad Rytterklubb, Mia Bremer.

Rittet tiltrakk seg tilreisende fra fem klubber i Troms.

Harstad Rytterklubb stilte opp med både dommere og veterienær. For å få godkjent tiden måtte både hesten ha en puls på under 64 slag i minuttet, og man måtte komme inn til mål innenfor en oppsatt tidsramme. Man komme inn til mål på en tid mellom 1 time og 20 minutter og 2 timer og 30 minutter.

- Det er ikke konkurransen som er i fokus i dette rittet. De som deltar gjør det mest for rittet selv og for det sosiale. Samtidig er det spennende å se om man klarer å holde seg til idealtidene og pulskravet. Disse er satt for at man ikke skal slite ut hestene, forteller Bremer.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Annerledesklubben SOIF

I de fleste lokale klubber snur man seg nå til høyre og venstre for å klare å stille lag til kamper. Foruten i Skånland da. Der er det helt motsatt.

Fjelldal vant høstcupen

Det ble jevnt og spennende da utendørssesongen ble avsluttet med Høstcup på Evenskjer kunstgress.

– Forventer gode resultater

Svein Nikolaisen har troen på at Tinden vil presentere gode prestasjoner også under årets innendørssesong.

Borettslag ruster kraftig opp

Boligbyggelaget Nord - Bonord - er i gang med et storstilt vedlikeholds- og oppussingsprogram.

Blir regiondirektør i Nav

Fylkesdirektør Grete Kristoffersen i NAV Troms blir regiondirektør i NAV Troms og Finnmark.

Kulturetaten om riving av Strandgata 18A og B:

– Byen mister særpreg

Annerledesklubben

I de fleste lokale klubber snur man seg nå til høyre og venstre for å klare å stille lag til kamper. Foruten i Skånland da. Der er det helt motsatt.