Det sier Grands spydspiss, Vilde Fjelldal, etter å ha opplevd 16.-mai-kampen mellom lagene fra tribuneplass. Så sent som i fjor var det henne Medkila satte sin lit til for å finne nettmaskene. Men i fjor høst - etter 11 kamper og to scoringer for Medkila - reiste hun til Bodø og byttet klubb til Grand Bodø. I fjor høst leverte hun ni mål på åtte kamper for Nordlands fremste klubb på kvinnesida.

– På Medkila er det ikke mange igjen fra laget som jeg spilte på, sier Fjelldal.

Denne sesongen har skadeplager henvist Fjelldal til sidelinja.

– Jeg sliter med betennelse i begge lyskene. Jeg har begynt å røre litt ball, men kan ikke si når jeg er tilbake på fotballbanen, sier Fjelldal.

Etter å ha sett lagene i aksjon er hun heller ikke i tvil om at gjestene hentet hjem fortjente poeng fra oppgjøret.

– Vi er gode i angrep, mens deres forsvarsspill muligens er litt passivt på et par av scoringene. Derfor vinner Grand greit i dag, sa Fjelldal etter oppgjøret 16. mai?

– Hva har skjedd fra generalprøven hvor dere taper 0-4?

– Den kampen er ikke helt representativ, men tanke på at mange var ute med skade for vår del. Dessuten er det ingen vits i å dele sine hemmeligheter før sesongstart. Man får ingen poeng for å vinne oppkjøringskamper, sier Fjelldal lurt.

Likevel tror hun på at de fortsatt blir å kjempe en kamp i bunnen av tabellen.

– Det blir nok oss og Medkila sammen med flere lag. Deres mannskap er ganske ungt, mens vi er litt mer rutinerte. Så får vi se hvor det ender i år. For Grands del så tror jeg at vi vil klare oss greit, sier Fjelldal.