Svensken spiller fra start som midtstopper når Medkila møter en av gullfavorittene i Toppserien søndag. Kamp mot Stabæk har aldri vært enkelt for Medkila, som står med ti strake tap for bæringene.

Trener Margunn Haugenes håper statistikken kan brytes.

– Med en slik statistikk reiser vi ikke akkurat til Bærum med et voldsomt forventningspress. Det er på tide å ta ett poeng og endre litt på statistikken, men det blir tøft. Stabæk er kanskje den vanskeligste bortekampen i ligaen utenom Lillestrøm, sier Haugenes.

– De skal uansett ikke få noe gratis, lover treneren, som faktisk er ubeseiret med førstelaget i treningskamper og serie etter at hun overtok i vinter.

Sigrun Linaker Dybvik pådro seg en skade i serieåpningen mot Sandviken, og er ikke aktuell for å starte kampen. Johansson går inn i midtforsvaret og Marianne Linaker flyttes ut på backen. Ellers gjør ikke Haugenes endringer på laget til kampen, som sendes på ht.no.

– Det gjelder å ha en stram defensiv struktur, og ta vare på mulighetene vi trolig får på overganger. Det blir neppe flust av sjanser for vår del, sier hun.