Debut for nyervervelse

DEBUT: Krystina Iordanou (t.v.) får sin første Medkila-kamp lørdaag. Hun vil testes i flere forskjellige roller. Her sammen med trener Margunn Haugenes. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø Foto: øyvind askevold kaarbø

De siste bitene faller forhåpentlig på plass når Medkila møter Grand til årets generalprøve.

Det sier trener Margunn Haugenes når årets siste treningskamp braker løs lørdag. Da møter laget erkerivalen Grand Bodø til sine siste 90 minutter på Harstad stadion før serieåpningen mot Sandviken på samme bane 2. påskedag.

– Jeg håper at vi skal ha en god struktur på plass mot Grand og framstå som vi skal gjøre under årets seriespill. Da skal vi forhåpentlig beherske ulike presshøyder og få satt et godt offensivt spill. Det gjelder både det som gjelder kontringer og det etablerte angrepsspillet, sier Haugenes.

Lotte Fikseth Fossem ikler seg J16-landslagets landslagstrøye og er ikke med mot Grand. Det er derimot nyervervelsen Krystina Iordanou.

– Hun vil nok bli prøvd i flere posisjoner i løpet av oppgjøret mot Grand. Etter noen få treninger med laget er det tidlig å forvente for mye av henne. Lottes fravær kan også bety en nykomponert midtbane, sier Haugenes.

Mer å lese på ht.no:
Leses nå:
Nyheter

Annerledesklubben SOIF

I de fleste lokale klubber snur man seg nå til høyre og venstre for å klare å stille lag til kamper. Foruten i Skånland da. Der er det helt motsatt.

Sportslig leder Dag Jøran Olsen tror på HIL-framtida:

– Ønsker ikke svartmale

Sportslig leder for HIL tror på videre satsing i Harstad.

Fjelldal vant høstcupen

Det ble jevnt og spennende da utendørssesongen ble avsluttet med Høstcup på Evenskjer kunstgress.

– Forventer gode resultater

Svein Nikolaisen har troen på at Tinden vil presentere gode prestasjoner også under årets innendørssesong.

Annerledesklubben

I de fleste lokale klubber snur man seg nå til høyre og venstre for å klare å stille lag til kamper. Foruten i Skånland da. Der er det helt motsatt.

Multicultura 2017:

Viser mangfoldet

Stor stein i grøfta

Det virker å være sesong for steinras.