Harstad Innebandyklubb fortsetter å legge stein for stein for å sette sammen et slagkraftig lag, som skal klare den uttalte målsettingen om direkte opprykk etter nedrykket fra eliteserien i vinter.

Heikurainen er en del av grunnmuren fra de siste to sesongene på toppnivå. Den anvendelige finske spilleren har bokført 27 mål og like mange målgivende på 42 kamper i Harstad-trøya. I tillegg til oppgavene på banen skal Heikurainen ha treneransvaret for juniorlaget.

– Vi er glade for å ha signert Mika for nye to år i den blå drakten. Mika er en viktig ressurs for klubben både gjennom sin innsats som spiller for elitelaget og som trener for juniorene våre. Han viser en oppriktig interesse for å øke tilveksten av fremtidige lokale innebandyspillere. Det setter styret stor pris på, sier styreleder Ole Petter Anfinsen.

Samtidig er det klart at målvaktene Karl Höijer og Mareks Belousovs skal spille for Harstad i to sesonger fremover. Tidligere har Ritvars Berzins og Tuomo Manninen begge forlenget med to år.