Heller ikke i den 19. serierunden ble det poeng for 2.-divisjonslaget i håndball.

For å ta høydepunktet først: Harstad ledet 1–0 etter ett minutt og 40 sekunder i bortekampen mot Ski onsdag ettermiddag.

Forsinkelser

Så skrur vi klokka tilbake sju timer for å ta problemer og motgang i kronologisk rekkefølge. Da skulle flyet, som fraktet laget sørover, ta av fra flyplassen på Evenes. I stedet ble det en time og tre kvarter forsinket. Endelig framme på Gardermoen måtte spillerne vente i flyet. Andre passasjerer, som skulle videre med andre fly, ble prioriterte.

Spilte seg varme

Konsekvensen av alt var at Harstad kom fram til kamparenaen en halv time etter det opprinnelige starttidspunktet. Trener Christian Møller-Olsen sier at laget brukte første omgang til oppvarming.

– Spillerne måtte skifte i bussen. Fra vi parkerte utenfor hallen til avkast gikk det fem minutter. Ikke engang dobesøk rakk vi. En oppvarming som denne er håpløs uansett nivå, sier han.

Harstad tok likevel ledelsen. Så slapp laget inn seks på rad, og var i det hele tatt sjanseløse. 14 mål var differansen til pause i favør Ski. Vertene økte til 23 og vant 42–19.

Opptur til slutt

– Ski spilte godt. Laget har kvalitet i alle ledd. Det skal de ha, sier Møller-Olsen.

– Vi kommer til å huske turen, men selve kampen er ikke noe å ta med oss videre, legger han til.

Et lite plaster på såret: Den lille troppen på 10 fra Harstad reiste standsmessig tilbake til Gardermoen i en svær toetasjes buss – etter feil tildeling av reiseoperatøren.