Troikaen fra Tinden Bueskyttere har nemlig planen klar foran årets innendørs-NM første helga i april i Lillestrøm. Som lag har de en plan om å kjempe høyt oppe på resultatlista.

– Vi skal gjøre vårt beste, og satser på å kjempe om en NM-medalje i mesterskapet. Har vi virkelig dagen skal vi også prøve å utfordre norgesrekorden for lag. sier trioen.

De leverte også god skyting under lørdagens stevne i Seljestadhallen.

– Vi følte at det gikk bra i dag. Alle er veldig godt fornøyde med skytingen i dag, sier Tinden-trioen.

For de tre bueskytterne er det et spesielt mesterskap på flere enn ett vis.

– Vi har ikke deltatt under NM før og debuterer i norsk mesterskap. Dette er noe som vi virkelig ser fram til, sier trioen.

Må løfte formen

Tidligere norgesrekordholder Svein Nikolaisen fra Tinden, hadde en kjempesesong i fjor. Under vinterens innendørssesong har det imidlertid ikke gått like lett for bueskytteren som holder til i instinktiv-klassen.

– For meg personlig er det viktig å begynne å få ting på plass nå etter en downperiode. Skal man få det til å stemme under NM, er det viktig å etter hvert få ting på stell, sier Nikolaisen.

Nikolaisens NM-mål for året er klart.

– Jeg har som mål å forbedre fjorårets åttendeplass. Men jeg skal ikke forskuttere noe, sier Nikolaisen.

Han kunne også se at sønnen Kristoffer vant compound-klassen i sitt første stevne på halvannet år.

– Spesielt stevne

Stevneleder Viggo Mikalsen hos Harstad Bueskyttere kan se tilbake på et godt arrangert stevne. Likevel var stemningen spesiell etter at den mangeårige lokale bueskytterprofilen Sissel Storelv gikk bort onsdag.

– Jeg følte at det var en som manglet her i dag. For å vise vår respekt ble det bedt om ett minutts stillhet for å hedre hennes minne. Det synes jeg ble en verdig markering, mener Mikalsen.

POENGTELLING: Harstad Bueskytteres Tobias Brøsholen teller poeng etter å ha skutt sine piler mot skivene i konkurransens innledende del. Foto: Ivar Hjelvik
JOBBER: – Februarstevnet gir en viktig pekepinn på hvor man ligger i løypa fram imot innendørs-NM i Lillestrøm i månedsskiftet mars/april, sier instinktiv-skytter Svein Nikolaisen. Foto: Ivar Hjelvik
SOIF: SOIF-skytter Børge Eriksen vant klasse recurve 1 under Februarstevnet. Foto: Ivar Hjelvik
SJEF: – Årets februarstevne ble en spesiell opplevelse, sier stevneleder Viggo Mikalsen. Foto: Ivar Hjelvik