HK Herulf Moss har ikke tapt en eneste kamp i år, og ligger på toppen av tabellen, hele syv poeng foran andreplass Sarpsborg. På motsatt side av tabellen ligger Harstad med 14 tap på 14 kamper, og oppgjøret mellom 2.-divisjonens beste og dårligste lag føyde seg inn blant en av Harstads 14 tap.

Fakta

HK Herulf Moss dro hjem med to poeng og en 33-20-seier etter en kamp Lennard Edvardsen kan si seg fornøyd med.

– Vi gjør en god jobb, og kriger oss gjennom hele kampen. Hadde vi gitt opp hadde nok resultatet vært 50–10. Det er viktig for oss å kjempe gjennom hele kampen, og å gi alt vi har. Vi har et publikum på tribunen som er viktig for oss, sier han.

Edvardsen mener at nettopp krigerinnstillingen Harstad viste mot HK Herulf Moss er et positivt inntrykk å ta med seg hjem fra kampen.

– Å tape med 13 mål for disse er ikke dårlig, det er det de vinner med når de møter andre lag som ligger høyt på tabellen. I dag kriget vi hele kampen, scoret fra alle posisjoner, og keeperen vår gjorde en god jobb. Det var godt å se, sier han.

Gir ikke opp

Edvardsen innrømmer at det skal mye til for å kunne berge seg i 2.-divisjon.

– Jeg tror ikke det er mulig å berge plassen, men vi gir likevel ikke opp. Vi kjemper i hver eneste kamp, og det sier noe om den fine spillergruppen vår. Vi er ikke et lag som kan hente spillere fra nabobyen, og vi må kjempe med det vi har, sier han.

– Alle spillerne på laget synes det er gøy å spille håndball, og det er derfor vi spiller. Vi spiller derfor flere gode kamper uten å tenke på tabellen. Nå skal vi gjøre vårt beste, og så får vi ser hvor vi ender opp til slutt. Vi skal uansett kjempe til siste slutt, sier han.