Det sier Harstads giftige angriper, Toms Kirmuzs etter at Harstad IBK lørdag klarte å ta hjem årets første trepoenger hjemme mot Grei. Etter en periodevis meget imponerende forestilling ble resultatet langt jevnere etter at gjestene puttet to sene scoringer i kampens sluttminutt.

– Vi spiller med en helt annen selvtillit nå enn vi gjorde før. Så har inntoget til Ritvars Berzins sørget for å forbedre oss på flere områder. Han er ikke bare en spiller som kan avgjøre kamper alene ved hjelp av sine ferdigheter. Han kommer også inn og gjør sitt til at vi nå kan spille innebandy med to jevne rekker, mener angriperen Toms Kirmuzs, før han Harstad - Grei 6-5

utdyper sine synspnkter videre:

– Han er veldig rask. Og han er i besittelse av et godt skudd. Hans inntog har vært med på å gi laget et solid løft nå. Etter en periode før jul hvor vi var uheldige som ikke fikk med oss poeng fra et par kamper, er vi sterke nå, mener angriperen,

God offensivt

Selv var har med på å ta ansvar for å ta hjem sesongens første seier. Det gjorde han blant annet ved å være sist på ballen ved tre anledninger.

– I dag var vi sterkere enn dem. Jeg var sikker på seier fra første sekund. At det bare blir 6-5 skyldes våre dumme feil. Vi føler at det flyter veldig bra i dag.

Han mener også at det leveres god innebandy for tida.

– Spesielt sitter angrepsspillet godt nå. Det største forbedringspotensialet ligger nok i det defensive spillet. Her er det fortsatt nok å jobbe med, sier Kirmuzs.

Tror på kvalik

For den latviske angriperen mener nå at det er fullt mulig å kjempe seg opp fra jumboplassen opp til kvalikplass før grunnseriens 22 kamper er ferdigspilt 4.mars inneværende år.

– Jeg tror fortsatt på at det skal la seg gjøre å kunne fornye kontrakten. På de siste sju kampene tror jeg på at det skal være mulig å kunne hente hjem fire seirer. Klarer vi det, skal vi også ha nok poeng til å kunne klare oss og kjempe om kvalikplassen.