At både HILs Andrè Olsen og SOIFs Joakim Mattson fikk marsjordre etter å ha forårsaket hver sitt straffespark, hører med til sjeldenheten i fotball. Begge forseelsene velger treneren å se bort i fra. De er mer opptatt av hva de sitter igjen med av erfaringer etter kampen.

For tidligå dra konlusjon

Vi har ballen mest, og har flest avslutninger i løpet av kampen, sier HIL-trener Torkild Nilsen, og fortsetter:

- Vi gikk til kampen med målsetting om høyt press og press på ballfører. Det har vi trent på en del den senere tiden, og det klarte vi å gjennomføre også i kampsituasjon. Ellers er det alfor tidlig å dra bastante konklusjoner, eller å dra frem enkeltspillere så tidlig i treningssesongen. De voksne og rutinerte spilleren viser at de har vært med på dette tidligere, mens de ferske viser både vilje og entusiasme i spillet, sier Nilsen.

Gir bort to mål

SOIF-trener Tor Anders Hustad hadde med seg en tropp på 17 spillere, som alle fikk prøve seg mot storebror i regionen.

- Vårt fokus foran kampen var å klare å holde riktige avstander i laget, noe det er greit å få trent på mot gode spillere. Vi henger greit med i første omgang, der vi har like mange sjanser som HIL, men gir bort to mål som burde vært unngått. - På stillingen 2-1 i andre omgang kunne det bikket begge veier, emn alt i alt er jeg godt fornøyd med gjennomføringen av kampen, sier Hustad.

fornøyd: Skånland-trener Tor Anders Hustad sier laget fikk godt utbytte av kampen mot HIL. Arkivfoto: Ivar Hjelvik. Foto: Ivar Hjelvik