Angriper Tiffany McCarthy (26), midtstopper og defensiv midtbanespiller Alexandra Quincey (24) og målvakt Megan Kufeld (23) er klare for Medkila.

Det bekreftes av sportslig leder Ole-Martin Linaker og nettsiden til spillernes agentbyrå Transfair Sports Group.

Erfaring

Angriper McCarthy har spilt i amerikansk proffliga for Washington Spirit, Houston Dash og sist Kansas City, og var på et kort låneopphold i Japan i 2013.

– En rask og god avslutter, som både kan skape målsjanser selv ved å drible eller ta dynamiske løp bak forsvaret, skriver spillerens agent Damon Wilson.

Høyreist stopper

Medkila håper å ha funnet sin nye forsvarssjef i Alexandra Quincey, som er oppgitt å være 186 centimeter høy. Quincey er i utgangspunktet tiltenkt en stopperposisjon etter at Ida Fjordbakk og Katrine Winnem Jørgensen begge har forlatt.

– En kraftfull stopper med gode tekniske ferdigheter. Hun setter ikke bare i gang bakfra med smarte og farlige pasninger, men med hennes høyde hun er ekstremt farlig i luften. Hun har evnen til å dominere på alle dødballer, skriver agent Wilson.

Eksplosiv

Medkilas nye målvakt er Megan Kufeld, som sist sesong spilte for Sundsvall på nest høyeste nivå i Sverige. Hun spilte tidligere for Seattle Sounders i den amerikanske proffligaen, og har i tillegg erfaring fra aldersbestemte landslag til og med U23.

– Megan er en eksplosiv og reaksjonssterk målvakt. Hun er både sterk i lufta og veldig kjapp å komme seg ned når det er nødvendig. Med en tøff mentalitet er hun ikke redd for å komme i en mot en-situasjoner hvor hun er vanskelig å slå, skriver agent Wilson.

Kufeld tar over for nigerianske Tochukwu Oluehi, som Medkila fant for uskolert og varierende i prestasjonene til å bli satset videre på.

Kjent leverandør

Medkila bruker samme agentbyrå som i fjor høst da den meksikanske landslagsspissen Ariana Calderon ble hentet til klubben. Tranfair Sports Group har også tidligere Medkila-målvakt Ashley Thompson i stallen.

SPILLERJAKT: Medkilas sportslige leder Ole-Martin Linaker opplyser at de nye proffspillerne etter planen skal være på plass 1. februar for å starte oppkjøringen. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø