For dette dreier seg nemlig om en meget viktig helg om håndballherrene skal anses å ha mulighet til å fornye plassen i divisjonen. I helga er det Urædd og Kragerø som står på andre banehalvdel.

– Vi har brukt romjula godt og har gjennomført mange gode treninger. Så framstår nok også laget som sterkere enn vi kanskje har sett ut hittil i sesongen, mener trener Christian Møller-Olsen.

Sterk duo

Han drar sørover med to nykommere i stallen som han mener er med på å forsterke 12-mannstroppen som skal i krigen mot lag som de kan måle seg med.

– Eirik Svenson er en rask kantspiller som er med på å gi oss en ekstra dimensjon. Han er venstrehendt, og gir oss muligheten til å få til gode avslutninger både fra venstre- og høyresida i vårt angrep. Det er helt klart noe som vi har savnet i vårt offensive spill, mener Møller-Olsen.

Han framhever også viktigheten av å få Joakim Dahl Haraldsen hjem etter at han forsvant til TSI før fjorårssesongen.

– Joakim er en veldig allsidig spiller som blir viktig for oss. Han kan bekle de aller fleste posisjoner, men blir nok som oftest å finne på en av de tre bakspillerposisjonene. Det er godt å ha han tilbake i våre rekker, sier Møller-Olsen.

– Pass opp for Movik

Harstad har allerede beseiret Urædd ved en anledning i Landsåshallen. Det hjalp ikke da Urædd leverte inn protest og fikk medhold og omkamp.

– Men vi er beredte på at vi nok kan få tøffere motstand enn sist. De har Lars Movik på banen - en spiller som vi hadde på blokka for å få til Harstad. Han kom ikke og endte opp i Urædd. Der har han levert ved å hamre inn scoringer i sine kamper. At en viktig del av kampplanen i lørdagskampen er å stoppe han, er ingen hemmelighet, sier Møller Olsen.

Et annet aspekt som ikke taler i håndballherrenes favør er en tidlig avreise lørdag morgen.

– Guttene må opp klokka fire for å forberede seg til reise med morgenflyet. Det er ikke optimale forberedelser til Urædd-kampen, men sånn er det, sier Møller-Olsen.

Søndag er Kragerø motstander i årets andre 2.-divisjonskamp for klubben.

– Våre sjanser er nok aller best lørdag.