Det forteller også hovedpersonen selv etter at han fikk være fotballforbundets hedersgjest da Norge møtte San Marino til dyst forrige tirsdag.

– Dette kommer jeg aldri til å glemme, sier Andersen om hans første landskamp fra tribuneplass på Ullevaal noensinne.

VIP-møter

Før landskampen var det duket for en god middag sammen med kjentfolk og celebriteter i fotballsammenheng. Da møtte mannen - som fyller 70 år i dag - på mange meget kjente fjes. Blant dem som villig lot seg avbilde sammen med den joviale Harstad-ambassadøren var Cecilia Brækhus ogh Harstads tidligere basketball-ener Marco Elsafadi og tidligere landslagshelt og San Marino-målscorer Roger Nilsen.

– Brækhus lot seg villig fotografere sammen med Inge. Og Roger Nilsen kjente godt til jubilanten, forteller ledsager kenneth Mågø.

Garderoben

Også før kampen fikk Andersen muligheten til å se inn i forberedesesrommet foran landskampen som alle forventet at Norge skulle vinne.

– Det er ikke mange som har fått ei privat omvisning i garderoben til landslaget noen få timer før troppen skulle forberede seg på kampen.

– Opplegget som fotballforbundet hadde lagt opp tble en fantastisk opplevelse for oss begge. Forbundet tok seg virkelig tid til å geleide oss på en flott omvisning. Det ble en fantastisk opplevelse nærmest i ett fra vi kom til vi dro hjem. Og Inge er også en fantastisk fyr å dra på tur med, sier Mågø.