Det sier HIL-kaptein Kristian Ellefsen om helgas kamp på Harstad stadion. Etter stortap mot Skeid i siste serieomgang har laget kommet på halvdistanse i nedrykksstriden. Likevel har ikke HIL-kapteinen gitt opp kampen om å sikre seg sjuendeplassen i divisjonen.

– Vi er nødt til å ta en kamp ad gangen, og vinne hver eneste av de fire siste oppgjørene. Har vi da flaks med oss på veien, er det fullt mulig å hente hjem 37 poeng denne sesongen, sier Ellefsen.

Han tror også på at det kun er en innsats opp imot lagets beste som er godt nok imot lørdagens motstander.

– Ullern har fått dårlig betalt gjennom hele sesongen. De har tapt mange jevne kamper, og er i bunn og grunn et brukbart lag. Derforvil ikke lørdagens kamp bli en enkel vei imot seieren. Vi må være påslåtte og levere en kamp opp imot 100 prosent for å ta hjem seieren.

Han understreker at det er et seierssugent hjemmelag som går på banen lørdag.

– Det skal ikke stå på vår innsats. Vi skal fighte hele veien inn, og gir oss ikke. Vi kjemper hele veien til siste kamp er spilt, sier HIL-kapteinen om serieinnspurten.

Foran hjemmeoppgjøret mot Ullern er det kun snakk om ett fravær. Høyreback Knut Jørgen Evensen er ute med karantne etter å ha samlet fem gule kort.