Det sier Daniel Windstad etter at det så ut til å gå imot seier da Michael Mathisen sklitaklet ballen ut etter 43. minutter. Dommer Ole Ragnar Knutsen var ikke enig i at dette var en rein takling, og belønnet Mathisen med sitt andre gule kort for kvelden.

- Dette ble avgjørende for kampen videre. Vi leder 4-1, men mister ledelsen etter at Aleksander Småback har limt ballen i mål ved to anledninge. Thomas Mikalsen og Ole Kristian Frikstad fulgte opp ved å score hvert sitt fantastiske mål i fra henholdsvis 40- og 50 meter.

Etter sidebytte kom et Stålbrott-lag forsterket med flere Melbo-spillere inn i kampen igjen. Flere av baklengsmålene mener Windstad er grunn til å sette spørsmålstegn ved i kampen som endte i 6-4-seier til Stålbrott.

- Vi må vel være så ærlig å si at det nok er et par personlige feil som ligger bak enkelte av baklengsmålene. Det er også skuffende at vi ikke drar dette i land når kampen spillemessig sett er ganske så jevn, sier Windstad.

Men skuffelsen skal Landsås seniorer raskt kvitte seg med. Søndag møter de Kabelvåg til dyst på Landsåsbanen, mens også sesongavslutningen mot Mjølner 2 spilles på egen stadion.

- Det er snakk om tre pluss tre poeng for oss, selv om kampene naturlig nok skal spilles. Vinner vi de to siste kan vi fortsatt utfordre i kampen om tredjeplassen i årets serie.