Ungdomslekene - som er et stevne som samler 13- og 14-åringer fra Finnmark, Troms, Nordland , Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal til friidrettskonkurranser - ble en skikkelig opptur for Troms fylkes tropp. Troppen som hadde til sammen 13 utøvere fra IK Hind og Kvæfjord IL Friidrett. Og det ble tidlig klart at Troms ville utfordre tidligere suverene Møre og Romsdal i kampen om topplasseringen.

- Det ble også godt med medaljer på oss. Tobias Johansen gull i tresteg, tredjeplass i høyde og på 600-meter. I tillegg var han med å bidro til bronse på stafetten for IK Hind. Ronja Samuelsen tok sølv i spyd og endte på tredjeplass i kule. Simon Aune Johansen har fått bronse på 200-meter og tredjeplass i tresteg. Sigrid Olsen kastet til bronse i spyd. Fra Kvæfjord tok Tobias Uttakleiv Frantzen gull i stav og bronse i høyde. Matilde Amalie Skreddernes tok andreplassen i stav. De andre utøverne bidro også til poeng til Troms i tillegg til personlige rekorder, sier John Ivar Johansen.

Til slutt endte Troms like bak Møre og Romsdal på andreplass i konkurransen.

- Dette har vært en super helg for utøverne fra Hind og Kvæfjord. Vi  har tro på at stevner som dette er med på å motivere årets deltakere til videre friidrettssatsningk, sier Johansen.