Den tidligere Kvæfjord, HIL, Bodø/Glimt, Alta og Mjøndalen-målvakten er nå sisteskanse for 5.-divisjonsklubben Bærumsløkka.

Forleden debuterte han i 3-1-seieren over Grüner 2, og laget er bare ett poeng bak serieleder KFUM 3. Dermed kan den nest siste kampen i sesongen bli svært avgjørende - da møtes lagene.

Forn er på ingen måte den mest kjente og profilerte spilleren, trass i nylig spill i eliteserien med Mjøndalen. Bærumsløkka er nærmest et all star-lag, og har en rekke tidlgiere landslagsspillere i stallen.

Trond Andersen, som spilte 39 landskamper fra 1999 til 2005 og har rikelig erfaring fra Molde, Wimbledon og danske eliteklubber, er en av medspillerne. Jan-Derek Sørensen, kjent fra Rosenborg, Bodø/Glimt, Lyn, Vålerenga, og Borussia Dortmund, er en annen. Spe på med tidligere Austria Wien, Le Mans, Monaco, Rosenborg, Brann-profil Thorstein Helstad, samt flere spillere med erfaring fra allnorsk nivå, og du skjønner at Forn er i godt og rutinert selskap.

Forn er ikke det eneste lokale innslaget i stallen. Hans tidligere lagkamerat i HIL, Kim David Hunstok, er også Bærumsløkka-spiller.