- Målsettingen er først og fremst å unngå nedrykk, sier Olsen.

I så måte kommer 2-1-seieren over Stålbrott Melbo på bortebane onsdag kveld godt med.

- Nå er vi tilbake på topp tre, og det er der jeg mener at vi skal være, sier Olsen.

HILs 4.-divisjonslag har ikke vunnet siden 31. mai, og sto med fire kamper på rad uten full pott før oppgjøret i Hadsel.

Kåre Harald Arntsen ga HIL ledelsen tidlig i oppgjøret på skudd fra 18 meter. Vertene utlignet, og det nærmest seg kampens siste kvarter før HIL igjen var i føringen. Denne gang klinte Arntsen til på strak vrist. Ballen føk i mål fra 25 meter. Noen minutter senere sørget Gabriel Andersen for en befriende scoring da han skled ballen i mål inne i femmeteren.

- Fra vi tok ledelsen 2-1, følte jeg at vi aldri var truet. På 1-1 vet man aldri. Da kan det fort komme et baklengsmål, som ødelegger, men vi hadde kontroll denne gang, sier Olsen.

- Dette var en kamp vi skulle ta vinne, og som vi måtte vinne fordi vi har tatt få poeng i det siste. Med seieren øker vi avstanden til lagene, som akkurat nå kjemper for å unngå nedrykk. Det er viktig for oss slik at vi unngår nervepress og følelsen av å måtte vinne til enhver tid, sier Olsen.

Gledelig for HIL var comebacket til Andre S. Olsen, trenerens sønn. Spilleren har vært på sidelinja i 25 måneder med skader. Han kom inn fra start i andre omgang, og fikk nesten en hel omgang før han ble byttet ut få minutter før full tid.