Ballstad: Det så nokså lyst ut for gutta fra Grovfjord etter åtte spilte minutter mot Ballstad, da sto nemlig stillinga 0-2 i bortelagets favør. Det fikk Ballstad til å se rødt i følge trener Hege Christensen:

- Scoringa vår så ut til å sette fart på Ballstad, og de snøret skoene på seg skikkelig og ga oss en vanvittig slitekamp. Ballstad smelte inn fire mål før pause, og dermed lå vi under med to mål.

Grovfjord tok imidlertid inn på motstanderen etter pause, og Viktor Framvik sto for å sette inn lagets tredje mål i kampen. Deretter satte Ballstad ballen i nettet en siste gang, før Andreas Martinsen sto for Grovfjords fjerde og siste mål.

- Da vi reduserte til 5-4 hadde vi masse bra spill, og gode sjanser. Likevel klarete vi ikke å sette ballen for å få uavgjort. Ballstad spilte klokt, og det klarte vi dessverre ikke å henge med på, sier Christensen.

- Med to mann mer på banen er det helt klart at dette er en seier vi burde ha tatt. Vi styrte store deler av kampen, men turde ikke helt å prøve.

Konklusjonen etter lørdagens bortetap er dermed tydelig:

-Dette var en skikkelig rar kamp. Nå legger vi den bak oss og mobiliserer fram mot hjemmekampen som spilles torsdag.