Stopper Anders Jenssen, midtbanespiller Mathias Johnsen, keeper Adrian Mikkelsen og assistenttrener Håvard Fjellvang. Samtlige er fra Harstad eller har spilt for Harstad-klubber.

– Det er alltid spesielt å møte en tidligere klubb. Nå er det riktignok noen år siden jeg spilte for HIL, og det har vært mye utskiftninger i troppen og klubben generelt, sier Anders Jenssen.

– For meg er det litt annerledes siden jeg kun spilte for Medkila, men jeg kjenner til flere på laget. Fokuset er som vanlig inn mot kamp, men det er artig å få Harstad på besøk, sier Mathias Johnsen.

Revansje mot HIL?

Videre har TUIL også Tobias Vibe fra Lødingen, som er en drøy times kjøretur fra Harstad.

– Jeg vet ikke helt om han fortjener å være med i denne sammenhengen ... Jo da, du kan vel ta ham med, humrer Jenssen.

«Dalingan» tok kun ett poeng i de to kampene mot Harstad i fjor. Det kostet faktisk TUIL opprykket. For med fem poeng mer hadde «Dalingen» vunnet 2.-divisjon på målforskjell.

– Det er motivasjon nok, det, sier Håvard Fjellvang.

– HIL er ikke et lag vi på noen måte kan undervurdere, selv om de kanskje har fått en litt tøff start på sesongen. I enkeltkamper kan de prestere bra, men jeg tror vi skal forberede oss som vanlig og ha fokus på oss selv. Det er veldig viktig, sier Jenssen.

Målet er eliteserien

22-åringen kom fra Finnsnes foran fjorårssesongen. TUIL måtte strekke seg langt den gang, etter at Jenssen først hadde signert for FIL. I Jenssens første sesong fikk han spille en del, men etter at Eirik Bertheussen ikke fikk ny kontrakt er 22-åringen nå bankers på laget.

– Jeg synes Anders var god i fjor også og fikk mye spilletid, men han har tatt ytterligere steg. Det kommer først og fremst av at han er flink til å ta vare på kroppen, har vært skadefri og trent godt over tid, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

Jenssen kaller seg selv for «fortsatt ung og lovende» og ambisjonen er langt større enn 2.-divisjon.

– Selvfølgelig har jeg ambisjoner om å spille på et høyere nivå fremover i tid, sier 22-åringen.

– Eliteserien?

– Ja.

«Mo» usikker

Og hvorfor kan ikke TUIL «ta en Mjøndalen» og rykke opp til eliteserien via playoff om noen år?

– Det hadde ikke gjort noe, nei. Det hadde vært artig å spille på et høyere nivå med TUIL, sier Jenssen.

– Ingenting er umulig i fotball. Det handler en del om ressurser. Vi ser på oss som en utviklingsklubb som først og fremst vil få fram gode fotballspillere. I TUIL er det ingen som hindrer noen å ta det neste steget, og da er det mye som får muligheten, sier Håvard Fjellvang.

TUIL har 11 seire av 11 mulige i årets 2.-divisjon og dermed stø kurs mot opprykk.

– Helt ærlig, så har jeg ikke sett så mye på tabellen, men jeg er klar over at det ser bra ut, sier Gaute Helstrup.

Til hjemmekampen mot Harstad er Mohammed Ahamed usikker med en lårskade. Dermed kan det være duket for overtidshelten mot Kjelsås sist, Tor Martin Mienna, fra start.