FC København slo AGF 2-1 i cupfinalen torsdag kveld. Kampen ble spilt i Parken med 35.828 tilskuere.

Høgli var henvist til benken, og fikk ikke spille.

Da København vant mesterskapet for ett år siden, spilte skånlendingen fra start. Høgli har spilt i tidligere runder av cupen denne sesongen, og senest i den første av to semifinaleoppgjør mot Brøndby.

Nicolai Jørgensen ga København ledelsen i det 29. minutt. Morten Duncan utlignet på overtid i første omgang. William Kvist ble matchvinner for København med sin scoring 12 minutter før full tid.

– I år prøver vi oss på The Double, altså serie- og cupmesterskap. Mulighetene er gode, og laget fungerer veldig bra for tiden, uttalte Høgli i et intervju med Harstad Tidende 21. april.

Halve jobben er gjort med onsdagens seier. FC København leder superligaen med et forsprang på sju poeng til Sønderjyske med seks serierunder igjen å spille.