Harstads rekruttlag vant 2-1 over Landsås lørdag. Før kampen lå Landsås på femteplass med 30 poeng, og Harstad B lå på sjetteplass med 28 poeng. Harstads rekruttlag gikk dermed forbi Landsås på tabellen, og kan kalle seg byens tredje beste lag.

- Jeg har scoret få mål denne sesongen, så det føltes utrolig godt å score to mål i dag. At det var mine to mål som avgjorde kampen føles fantastisk godt, spesielt når det er mot gamleklubben Landsås. Jeg spilte i Landsås i åtte år, og da er det deilig å ta seieren, sier Mattson.

Heftig oppgjør

Kampen utviklet seg til en thriller. Stillingen var lenge 1-1, og begge lagene hadde store målsjanser. Harstads målvakt Brage Nygård klarte å holde buret rent, samtidig som Joakim Mattson scoret kampens andre mål.

- Det føltes herlig å avslutte sesongen på en så god måte. Det er alltid godt å spille en god kamp, spesielt når vi blir presset hardt i kampen. Å redde flere skudd fra Landsås er fantastisk, sier Brage Nygård.

Enhver fotballentusiast ville elsket siste halvdel av andreomgangen. Både Landsås og Harstad B hadde flere store sjanser på slutten, og kampen kunne gått begge veier.

- Det er utrolig deilig å kalle seg matchvinner. Kampen var intens. Slik blir det når vi spiller jevnt mot Landsås på deres hjemmebane. Da blir det mye trykk, men det er artig med slike kamper, forteller Mattson.

Kjipt

Landsås trengte bare ett poeng for å holde Harstad bak seg på tabellen.

- Vi var klar over tabellsituasjonen, og ønsket å holde Harstad B bak oss på tabellen. Derfor var det kjipt da de scoret, for vi følte at vi klarte å kjempe oss inn etter at vi avsluttet førsteomgangen dårlig. Det er aldri artig å slippe inn mål, spesielt når det kommer så sent i kampen, sier Ole Kristian Frikstad.

Venstrevingen opplevde kampen som rotete.

- Det var ikke mye fint spill. Hverken vi eller Harstad klarte å holde ballen på bakken. Det ble mange baller i lufta og mye kriging. Jeg vet ikke helt hvorfor det ble slik, men jeg tror det kan være på grunn av at vi har mange forskjellige spillere i laget, og relasjonene dermed ikke er helt hvor vi ønsker at de skal være. Hvis vi klarer å holde den samme spillergruppen gjennom hele vinteren, så jeg tror jeg vi er mye bedre når vi kommer tilbake, forteller han.