JKE Design Harstad åpnet for vel ett år siden i Storgata og har siden den gang opplevd stor suksess og fantastisk mottagelse i markedet.

- Hardt arbeid og stort fokus på kundeservice har resultert i rekordomsetning i første driftsår, skriver JKE til Harstad Tidende.

JKE Design Harstad er heleid av ekteparet Svenn og Vivi Georgsen. Arbeidsmengden ser heldigvis ikke ut til å avta og dermed har Svenn Georgsen sagt opp sin tidligere stilling og går inn i familiebedriften på heltid.

- Dette for å styrke driften, samt ivareta monterings- og prosjektdelen på en enda bedre måte, sier paret.

Større arealer

I forbindelse med ansettelsen er også utvidelse av butikken på gang. JKE Design Harstad fordobler butikkarealet og vil i løpet av kort tid ønske velkommen til enda større og mer innholdsrik butikk, hvor flere kjøkkenutstillinger vil få plass sammen med baderomsinnredninger og måltilpassede skyvedørsgarderober.

- JKE Design tilbyr markedets bredeste sortiment og presenterer i disse dager flere nyheter og nye fronter i tråd med trendene fremover. Det er viktig å følge med i tiden, selv om tradisjonelle kjøkken fortsatt står sterkt, skriver de i en pressemelding.

Inspirasjon De ble årets butikk!

Paret drar i april til Eurocucina i Milano, en av europas største kjøkken og interiørmesser, for å hente inspirasjon for seg selv til sine kunder.

JKE Design Harstad ønsker nye og gamle kunder innom for inspirasjon og hyggelig kjøkkenprat.

Svenn og Vivi Georgsen. Foto: Privat