En del av byens vegger har blitt dekorert med stensilkunst de siste dagene.

-Jeg bruker min kreativitet for å spre budskap om bl.a. forbruk, miljø og bærekraftighet sier kunstneren som går under artistnavnet Hama Woods.Med refleksvest på har hun dekorert byen på lyse dagen.

- jeg har ikke fått en skriftlig tillatelse til dette, men synes at det var så mange flotte vegger her som ropte etter å bli malt litt på sier Woods.

-Med refleksvesten på har jeg mulig skapt litt autoritet under arbeidet og jeg har fått jobbet uten problemer smiler kunstneren før hun legger til : Jeg signerer alle bildene mine så det er ikke så vanskelig å finne meg .

Respekt

Hun legger vekt på at hun har valgt veggene med omhu.

- Jeg har stor respekt for bygningene i byen, det er ikke sånn at jeg går for de fineste veggene, men heller de som trenger å "sprites" opp.

Ytringsfrihet

Jeg synes det er synd at billboards med bikinidamer og annen reklame på som ønsker at vi skal kjøpe enda mer av det vi ikke trenger er blitt en stor del av bybildet.

Jeg ønsker å kunne gi folket noe annet å se på når de er ute og lufter hunden. Siden jeg har bodd her selv, og har familie her er jeg veldig glad for at jeg nå har fått malt i Harstad. Bestemor har allerede godkjent veggene, så nå er det opp til resten av folket, ler Woods.

Elefanten med propell på ryggen. Foto: Adrian A. Aagesen
Foto: Adrian A. Aagesen
Foto: Privat