Fusjonen mellom Høgskolen i Harstad og UiT Norges arktiske universitet nærmer seg for alvor. Formelt trer den i kraft 1. januar, men endringene er allerede synlige på bygget.

Ved inngangen til høgskolen fra Havnegata er nytt skilt på plass: UiT Norges arktiske universitet.

- Mandag den 4. januar kommer vår universitetsrektor Anne Husebekk på besøk for å hilse ansatte og eventuelle studenter som har møtt opp ekstra tidlig til studiestart. Det blir hilsningstale og kaffe og kake i Store auditorium fra med Anne Husebekk og hennes prorektor Wenche Jakobsen, melder høgskolen i en pressemelding.

I forbindelse med bygging av ny, flott kantine på Høgskolen i Harstad/ UiT Norges arktiske universitet Harstad i vårsemesteret, må serveringen til studenter og ansatte midlertidig ordnes på annet sted.

- Dyktige og kreative kollegaer i kantina og studentsamskipnaden har løst oppgaven på en glimrende måte. Foajeen vil bli tatt i bruk - med grupperom 11 som midlertidig "kjøkken", heter det fra høgskolen.

Ny kantine i to etasjer er beregnet å stå ferdig i juni.

I forbindelse med bygging av ny, flott kantine på Høgskolen i Harstad/ UiT Norges arktiske universitet Harstad i vårsemesteret, må serveringen til studenter og ansatte midlertidig ordnes på annet sted. Foto: Høgskolen i Harstad