Serieleder Follo styrte kampen fra start mot et kraftig redusert MIL-lag. Resultatet ble hele 1-6 i favør bortelaget. Medkila hadde nok med å forsvare seg og lå store deler av kampen godt inne på egen banehalvdel. Likevel hadde de også sine sjanser og kunne med litt hell pyntet enda mer på resultatet på overtid.

Kampfakta:

Medkila - Follo (0-2) 1 - 6

MILs lag: Torkild Nilsen, Jan Hugo Simonsen, Ivan Razumovic, Eirik Sund Karlsen, Sebastian Andreassen, Christopher Mbamba, Einar H. Moheim, Jonas Ramstad, Stian R. Pettersen, Simon S. Aune, Espen Nilssen

Innbyttere: Gabriel Myrvang, Simen R. Mikalsen, Rune Pettersen

Follos lag: Pål Magnus Skogholt, Jens K. Skogmo, Torstein Mjønner, Halvard Simonsen, Misim Memishi, Øystein Vestvatn, Jonas S. Hammer, Alexander R. Tveter, Shadi Ali, Fredrik Levorstad, Fitim Azemi

Innbyttere: Knut Skjærstein, Henrik Nøkleby, Nikolai Grefslie, Halvor Raddum, Robin Rasch, Anders Særvold

Dommer: Ole Martin Loe (Stakkevollan IF)Assistentdommere: Pelle Werner Hansen (Melbo IL), Ole Ragnar Jansen Knutsen (Ørland)

Kampen er i gang. Medkila tar avspark.

1 min: Stor sjanse for Medkila da Mbamba var gjennom, men uheldigvis for hjemme laget klarte Follo-forsvareren å tuppe ballen vekk før Mbamba fikk avsluttet.

10 min: Follo styrer kampen og har ballen mest.

12 min: Corner til MIL, uten at det skaper store problemer for Follo.

13 min: MILs keeper Torkild Nilsen er foreløpig ikke satt på de store prøvene.

22 min: MIL forsvarer seg bra. Bortsett fra noen cornere, klarer ikke Follo å skape de store sjansene.

27 min: Bytte til MIL. Sebastian Andreassen gikk ut, inn kom Gabriel Myrvang

33 min: Kjempesjanse til Follo, som spilte seg flott gjennom MIL forsvarer. Follospilleren fikk stå umarkert, men avslutningen fra 14 meter gikk rett på Torkild Nilsen i MIL-målet, som fikk sprket ballen bort. Kampen største sjanse.

36 min: Medkila spiller seg rundt 16-meteren til Follo. Einar Moheim skyter, men keeperen har grei kontroll på skuddet.

37 min. Follo med skudd i stanga.

38 min: MÅL FOLLO, 0-1. Målscorer Halvard Simonsen. Corner til Follo som keeper Nilsen bokset ned i beina på Follospilleren, som satte den kontant i mål.

41 min: To store sjanser til Follo, uten at de klarer å sette ballen inn bak Nilsen.

43 min: MÅL FOLLO, 0-2. Målscorer Alexander Ruud Tveter. Høyrekanten til bortelaget fikk lagt inn, og Tveter skjøt like over hodet på keeper fra 5-6 meter. Nilsen fikk ikke opp hendene.

45 min: Simon Aune alene med keeper fra skrått holdt. MILs andre, og beste avslutning, på mål.

Pause

45 min: 2. omgang er startet.

48 min: STRAFFE til Follo. Azemi sprang gjennom MILs forsvar, og ble felt av keeper Nilsen. Straffen tok han selv.

49 min: MÅL FOLLO, 0-3. Målscorer Azemi.

55 min: Dobbelsjanse til Follo, men Nilsen i MIL-målet gjør en dobbelredning. Siste redning får han rett i hodet.

56 min: Follo kjører kampen. MIL sliter med å flytte opp laget når de får klarert. Ensomt på topp for MILs Espen Nilssen.

61 min: Bytte Follo. Ut Levonstad, inn Rasch.

62 min: MÅL FOLLO, 0-4. Målscorer Shadi Ali. Follo kombinerte seg gjennom MILs forsvar, og Shadi Ali satte ballen i lengste hjørnet.

69 min: MÅL FOLLO, 0-5. Follos Ruud Tveter raidet på venstresiden, og curlet ballen i motsatt kryss. Helt utagbart for Nilsen.

71 min: Bytte Follo. Ut Vestvatn, inn Nøkleby.

72 min: Bytte MIL. Ut Ramstad (skade), inn reservekeeper Simon Mikalsen inn.

73 min: Torkild Nilsen overlater keeperplassen til Mikalsen, og går inn som utespiller.

75 min: MÅL FOLLO, 0-6. Målscorer Azemi. Follo driblet seg ned på høyresiden, og Azemi breisidet inn sitt andre for dagen.

76 min: Bytte MIL. Espen Nilssen ut, Rune Pettersen inn.

77 min: GULT KORT. MIL Stian Pettersen pådro seg gult kort.

85 min: Follo hadde en kjempesjanse, men Ruud Tveter blåste ballen over på åpent mål. Keeper Mikalsen hadde i forkant ruset ut uten å nå ballen.

90+2 min: MÅL MIL, 1-6. Målscorer Christopher Mbamba. Mbamba ble spilt gjennom, og satte avslutningen kontant i mål.

90+3 min: MIL holdt på å kopiere scoringen, men denne gangen ble avslutningen avverget.