En skuffet postkunde skriver til Harstad Tidende:

"Det er virkelig beklagelig at postkontoret i Kanebogen senter er nedlagt. Slik det nå er blitt er det forferdelig tungvindt at denne posttjensten er flyttet til byen. Det er nok mange som nå får problemer med å få utført sine posttjenester. Jeg tenker at både gamle folk uten bil, andre uten bil og ikke minst de som bor i de kommunale boligene/institusjonene rundt sentret blir de som blir skadelidende.

Det er merkelig at ingen andre i område kan overta post i butikk. Hva er egentlig årsaken? Er det postverket som ikke strekker seg langt nok for å få til en løsning eller er det de næringsdrivende som krever for mye? Dette er uansett elendig service fra Posten

Hvor er engasjementet fra politikerne i denne saken? Når det ble snakk om å opprette pol i Kanebogen så var de på banen med en gang, men i en så viktig samfunnstjeneste som post så er det ingen politikere som har engasjert seg. Vi snakker om posttjeneste for ca. 6 – 7000 innbyggere. Det tilsvarer jo f.eks. at Posten ble nedlagt i hele Vågan kommune, altså Svolvær og Kabelvåg.

Det er jo merkelig at en så drastisk nedskjæring får lov å passere i det stille, uten at noen reagerer.

Så den eneste løsningen som er igjen er vel å opprette pol i Kanebogen som kan ha Post i butikk. Da er det vel et håp om å få politikerne på banen."