HARSTAD: Onsdag formiddag kom Guri Anne Hansen kjørende langs fylkesvei 825 på tur til Harstad. Omtrent 100 meter nord for Kvitnesodden Camping kom en møtende bil over i hennes kjørefelt.

- Jeg måtte kaste bilen ut på veiskulderen for unngå en front mot front kollisjon, sier Hansen til Harstad Tidende.

- Fortvilt prøvde jeg å unngå skråningen som nærmet seg. Jeg fikk siktet meg inn på autovernet og fikk stoppet bilen, kun en meter fra skråningen, sier hun.

Hansen beskriver den møtende bilen som en mindre hvit bil i ”Polo-størrelse”. Hun ønsker gjerne å komme i kontakt med føreren.

- Bilen var kjørbar i etterkant, men den må likevel på verksted for noen reparasjoner. Det medfører ekstrautgifter vi ikke ønsker å dekke, avslutter hun.

-Ta kontakt

På sin facebook-profil har hun delt følgende melding:

"Etterlysning! Idag, onsdag 23/3, tok jeg turen til Harstad. Ca 100m nord for Kvitnesodden camping, kom en møtende bil over i mitt kjørefelt, ca kl 1200. Jeg fikk kastet meg ut på veiskulderen og unngikk akkurat en kraftig kollisjon. ( jeg holdt fartsgrensen på 60 km/t) Min ferd forsatte... Fortvilt prøvde jeg å unngå skråningen som nærmet seg. Jeg fikk siktet meg inn på autovernet og fikk stoppet bilen, kun en meter fra skråningen. Hadde jeg ikke klart det hadde bilen gått ned skråningen og trolig rullet rundt. Nå ble det bare små materielle skader og jeg kunne faktisk fortsette kjøreturen til Harstad etter litt assistanse. Men, ønsker å komme i kontakt med føreren av en liten hvit bil som var på vei retning Sandstrand/Grovfjord, onsdag 23/3 kl 1200"

Foto: Privat. Guri Anne Hansen.