- Line Miriam Sandbergs utspill om nye krav til nye hurtigbåter er jeg naturligvis helt enig i. Det merkelige er at hun kommer med et slikt utspill nå når valgkampen starter - mens hun så seint som i juni ikke støttet SV sitt utspill i fylkestingssamlinga om akkurat det samme, sier Eriksen til ht.no.

Line Miriam Sandberg, som også er ordførerkandidat for Frp i Lenvik kommune, ønsker seg mer brukervennlige hurtigbåter.

- Line Miriam Sandberg er medlem av fylkesrådet som styrer det aller meste i Troms Fylke. I fylkestingets junisamling oppfordret jeg fylkesrådet til å starte et arbeid for å sikre bedre komfort og bedre totaltilbud for alle når nye hurtigbåter skal bestilles . SV sitt spørsmål og oppfordring om akkurat dette - i juni - ble rimelig blankt avvist av fylkesrådet ved fylkesråd for samferdsel Ivar B Prestbakmo, sier Eriksen, og fortsetter:

Line Miriam Sandberg - eller andre fra FrP på fylkestinget, ønsket ikke å støtte min oppfordring om å jobbe for bedre hurtigbåttilbud. De sa ikke et positivt ord om dette når muligheten var der. Men nå starter valgkampen - og Line Miriam Sandberg og FrP er straks på banen - med vårt utspill i juni. Det er faktisk litt freidig, men i kjent og vant stil når valg nærmer seg.  Neste gang SV tar opp ei sak om bedre hurtigbåttilbud håper vi på støtte fra FrP, sier Eriksen.