– Vi kunne selvsagt jobbet saktere med mindre støy for de ansatte og kundene, men vi valgte å begynne med hele sentret samtidig, sier han.

Han vil skryte av de ansatte på butikkene som har holdt ut alt dette og vært positive underveis.

– Og ikke minst kundene, som har kommet på tross av all støyen.

– Nå har vi åpnet den gamle fløyen, som nærmest er ferdig, og når jeg ser på konturene innvendig, så ble det mye finere enn jeg hadde trodd, sier Holst-Roness.

Gammelfløyen

Det var i november 2016 den gamle fløyen ble åpnet med pomp og prakt, og Hoslt-Roness er fornøyd med resultatet, til tross for at det fortsatt står noe finpuss igjen før de er helt ferdig.

– Kundene kommer stadig bort til meg og sier de gleder seg til alt blir ferdig, både for at de ser hvor fint det blir, og at de venter på at støyen skal bli borte, sier senterlederen.

Startproblemer

– I begynnelsen var det en helt annen stemning blant kundene, som ofte kom og lurte på hva vi holdt på med, og om vi ikke tok kundene på alvor, sier han.

– Ikke var det mulig å finne parkering, og uansett hvilke butikker de besøkte, var det så mye bråk at de ikke kunne snakke med betjeninga. Men jeg tror ikke det er mange plasser i Norge dette kunne ha vært gjennomført, og likevel prestert på et så høyt nivå med så mye godt humør som vi har sett her, sier han.

– Det har endret seg de siste månedene, når alle ser hvordan det blir, og at det nå er nok parkeringsplasser utenfor sentret, sier senterleder Lars Holst-Roness.

Nyfløyen

– 6. april skal alt være ferdig, og med den nye fløyen og de nye butikkene går vi opp en divisjon i senterstørrelse, og vi har ikke en krok i bygget som ikke er brukt, sier Holst-Roness.

– Kanebogen blir nå en destinasjon for folk i hele regionen. Folk kommer til å sette seg i bilene og kjøre hit for å oppleve sentret, spår han.

Til sist vil Holst-Roness påpeke at, på tross av størrelsen på sentret, har arkitektene laget et senter som glir godt inn i nærmiljøet.

NYFLØYEN: Det er fortsatt mye som gjenstår i nyfløyen. Her er de i ferd med å gjøre klart lokalet som Rema skal inn i.
Gammelfløyen: I gammelfløyen er de nå stort sett ferdig og resultatet er topp ifølge mange av kundene.