Mens de voksne hygget seg med grillmat, rømmegrøt eller kaffe og kaker på grendehuset var det full rulle for den yngre garden.

Hesteridning, kajakkpadling, hoppeslott ansiktsmaling - eller kanskje bare å se på alle dyrene på Blommen Gård, som hadde åpen gård under dagene. Hels spesielt var kanskje en av gjestene ved gården denne helga - nærmere bestemt en lama. Et morsomt skue for de som ikke har sett et slikt dyr på nært hold.

Hesteridningen var dessuten svært populær, og flere av de mest ivrige fikk prøve seg både tre og fire ganger på hesteryggen. En annen aktivitet som også lokket mange til å prøve seg, også flere voksne, var kajakkpadling. Her fikk flere testet ut padling for første gang.

Kveøydagene er viden kjent for sine mange salgsbodene med lokal husflid, bruksting, kunst, grønnsaker og ikke minst ekte Kveøy-potet. I år var ikke noe unntak. Boder både inne og ute, og noe for en hver smak - bokstavelig talt. Også Kvæfjord Kystlag hadde egen stand, og benyttet muligheten til å slå av en prat med folk om lagets aktiviteter.

Les mer i mandagens papirutgave av Harstad Tidende.