En mann i 60-årene fra Harstad stakk fredag kveld av med den norske tilleggspremien i årets siste trekning av Eurojackpot.

I tillegg til å starte det nye året med 1 million kroner ekstra på kontoen får også Harstadmannen en reisekonto hos reisebyrået Berg-Hansen med 100.000 kroner disponibelt.

Leverte fra mobilen

Mannen var i juleferie-modus, men hadde husket på å levere Eurojackpot.

– Ja, jeg kom på det i morges, at det var trekning i kveld, så da var det bare å få levert med mobilen, fortalte mannen til Norsk Tipping fredag kveld.

– Du vet, vi spiller jo for å få denne telefonen, men det er likevel vanskelig å forstå at det skjer. Det skal bli deilig å sjekke kontoen over helga, når det er blitt 2018.

Potten øker

Verken i Norge eller de andre Eurojackpot-landene var det noen som hadde alle de fem hovedtallene og to stjernetallene. Førstepremiepotten øker dermed fra denne fredagens 366 millioner kroner til cirka 421 millioner kroner fredag 5. januar.

For ordens skyld, vinnertallene på fredagens trekning var (i stigende rekkefølge): 16, 30, 33, 40 og 43. Stjernetallene var (i stigende rekkefølge): 2 og 4.