I dag ble det kjent at Rune Stenstrøm i Advokatfirmaet Finn er bistandsadvokat til den knivstukkede 20-åringen fra Harstad.

Gjennom sin advokat vil han si følgende til venner og bekjente.

- Jeg har det bra.

20-åringen fikk store skader etter knivangrepet i Narvik tirsdag kveld.

Preget av hendelsen

- Det er mange venner og studievenner som lurer på hvordan det går. Det er derfor viktig for han å formidle at det etter forholdene går bra, sier Stenstrøm.

Harstadmannen er preget av hendelsen.

- Han vil trenge tid til å bearbeide det som har skjedd. Det har vært en voldsom opplevelse, sier han.

Som bistandsadvokat skal Stenstrøm sørget for at harstadmannens interesser blir ivaretatt på en god måte. Han sier at han ikke ønsker å bidra med opplysninger som er egnet til å påvirke etterforskningen.

Vil ikke kommentere narkopåstander

Siktedes forsvarer sendte onsdag ut en epost der han forteller at knivangrepet som drepte Martin Bjørge Liebraaten (21) fra Jessheim og skadet 20-åringen fra Harstad var i selvforsvar. 23-åringen som er siktet sier at knivangrepene skjedde i sammenheng med narkosalg.

- Den siktedes forsvarer har vært ute med en del påstander i saken som har kommet fra siktedes forklaring. Vi ønsker ikke å gå ut med noen synspunkter om dette, sier Stenstrøm.

Les også: - Siktede stakk i selvforsvar

Bistandsadvokaten har fått høre hvordan 20-åringen fra Harstad opplever det som har skjedd, men sier at det er mer korrekt at politiet går ut med videre opplysninger.

Flere opplysninger om 20-åringens helsetilsand ønsker forsvareren ikke kommentere.