Det sier daglig leder ved Sollifjellet Alpinsenter, Knut Skarsem Granås.

– Vi har denne uke åpent fra tolv på formiddagen på grunn av vinterferien i Nordland. Akkurat nå er det 31 personer inne i anlegget. Normalt er det rundt 70–80 faste gjester her senere på dagen, sier Granås.

– Jeg regner med at det vil ta seg opp betraktelig til helga. Da har både skolene i Nordland og Troms vinterferie samtidig.

– Denne helga vil det også bli arrangert et fartsrenn her i Sollifjellet Alpinsenter. Det vi i hovedsak skje i egne løyper og i forkant av åpningstiden vi har i bakken, opplyser han.

– Normalt så går vi fra fredag inn i en periode med mye aktivitet her i anlegget med tanke på at det er vinterferie i neste uke. Vinterferie i fjor var besøksmessig en solid opp tur for anlegget. Den var bedre enn påsken 2017 med tanke på besøk sier Granås, som kan fortelle at ballen prepareres hver morgen.

– Det er ganske hardt i bakkene rundt her, så det hadde ikke vært galt med noe nedbør i form av snø. Hittil i år har det vært solid antall driftsdager med godt vintervær. Besøkstallen ligger på omtrent samme nivå som i fjor. Vi har hatt noen flere driftsdager denne sesongen, forteller Knut Skarsem Granås, daglig leder i Sollifjellet Alpinsenter.

INNRYKK: Ved Sollifjellet Alpinsenter venter en større innrykk av besøkende i forbindelse med at både Nordland og Troms har vinterferie kommende helg. Det er siste helga for Nordland. Fredag starter skolene i Tromsø på sin vinterserie. Foto: Ivar Hjelvik
STABILT: – Vi har stabilt med besøkende her i vinterferien. I 2017 hadde vi større besøk i vinterferien, enn det vi hadde i påsken, forteller Knut Skarsem Granås. Foto: Tina Eilertsen