Kiki fra Shanghai og Becks fra Guangzhou har til sammen over én million følgere og over 20 millioner visninger av reisevideoer de laget fra ulike steder i verden.

Deres første besøk i Norge gikk Nord-Norge, blant annet til Tjeldsundet, der bloggerne og deres partnere ble tatt med ut på tur. Her fikk de oppleve Vinter-Norge på sitt vakreste med en tur som startet i lett snøvær og godt trugeføre i over en halv meter løs snø.

– Da vi kom over Middagshaugen og møtte mørket, slo vi av hodelyktene og la oss i snøen og kjenne på den nordnorske naturen med kulden, mørket og stillheten, forteller guide Jonas Blytt Polden.

Mens gruppen lå der åpnet skylaget seg og stjernehimmelen kom frem. Bare minutter etterpå var det stjerneklar himmel og et flott nordlys over Kvitnesveten.

– Gruppen fikk en fin opplevelse og var kjempefornøyd med vårt nye produkt, sier Polden.

Jonas Blytt Polden arbeider til daglig som bookingansvarlig på Tjeldsundbrua Kro & Hotell og har mye kontakt med norske og utenlandske reisefølger og turoperatører. I tillegg studerer han reiseliv ved Lofoten Reiselivfagskole, der opplevelse, vertskap og entreprenørskap er stor del av studiene.

– Gjennom studiet lærer jeg mye som jeg kan ta med meg i jobben på Tjeldsundbrua, sier han.

Gjøres alt rett kan dette bli et tilbud til større grupper enn de som besøkte Tjeldsundbrua Kro & Hotell i starten av måneden.

– Vi har investert i utstyr for 50.000 kroner og kan ta grupper på opptil 25 personer med oss på trugetur. Dette er et produkt vi satser på til turister, men det er også en flott opplevelse i forbindelse med kurs og konferanse, sier daglig leder Audun Kjell Andreassen.