Han roses opp i skyene, avdelingsoverlege ved anestesi, intensiv og operasjon Rolf Arne Iversen.

- Han fortjener minst ei sånn flott julestjerne for sitt engasjement både på jobb og i fritiden, mener intensivsykepleierne Synnøve Langstrand og Annette Strand Tøllefsen. Og julestjerne fikk han.

Stolt

Kollegene beskriver ham som en ja-mann av de sjeldne.

- Han er ikke bare faglig sterk, han er også et medmenneske av de sjeldne. Han møter oss med energi, et godt smil og gjerne en klem, sier de, og forteller videre at Rolf Arne Iversen bidrar i Rekrutteringsgruppa for legerekruttering til sykehuset.

- Han har også vært med på å innføre mottaksteam for de dårligste pasientene, og vært med på å etablere Simuleringssenteret i samarbeid med frivillige organisasjoner. I tillegg har han stått i bresjen for å få i gang byggingen av nye Harstad skole. Vi kan ikke si hvor stolt vi er av denne karen, skryter de under overrekkelsen av julestjerna.

Lagarbeid

- Nu blir æ førfær, kommer det fra overlegen fra Sigerfjord.

- Jeg er jo veldig glad i kollegene mine, og glad i lagarbeid. Så denne skulle vel vært til oss alle. Vi har et fantastisk sykehus med dyktige fagfolk i alle ledd, det må vi fortsatt stå på og jobbe for. Når det gjelder nyskolen, så er det flott å se at demokratiet funker. Jeg har ingen partipolitisk tilknytning, men er engasjert. Det var lokalpolitikerne som vedtok byggingen. Også her på sykehuset er det ting å ta tak i, og det gjør vi sammen, sier han.

Faglig påfyll

Fra nyttår skal Rolf Arne Iversen og kona Therese, som er røntgenlege, arbeide ved St. Olavs Hospital i Trondheim i seks måneder.

- For faglig påfyll. Men vi kommer tilbake, sier han.

Kollegene ønsker dem lykke til.

- Vi trenger positive og engasjerte mennesker både i arbeidssammenheng og for byen vår, så vi krysser fingrene for at vi har dem her igjen snart.